Hitta och boka lokal för konfirmationsfesten

Sök bland festlokaler som passar till din konfirmationsfest

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda ställen för konfirmationsfester

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om konfirmationsfester

Att anordna en konfirmationsfest kan variera i pris beroende på val av lokal, mat och dryck. Generellt sett kan kostnaden ligga någonstans mellan 200 till 800 kronor per person. Detta inkluderar en festlig meny med både mat och dryck anpassad för såväl vuxna som yngre gäster. Det är viktigt att kontakta specifika festlokaler för mer exakta uppskattningar baserade på era önskemål.

...

Ja, vissa festlokaler och anläggningar erbjuder möjligheten till övernattning eller har samarbete med närliggande hotell och boenden. Detta är ett utmärkt alternativ för gäster som reser långt och vill stanna över natten efter festen. Vi rekommenderar att man förtydligar detta behov tidigt i planeringsprocessen för att säkerställa tillgänglighet.

...

För att hålla yngre gäster underhållna under en konfirmationsfest kan man inkludera aktiviteter som en fotobås, bordsspel, eller en utomhusaktivitet om vädret tillåter. Det är också populärt att anlita en DJ som kan spela musik som tilltalar en yngre publik eller kanske till och med organisera en liten danslektion som en rolig aktivitet under festen.

...

När man väljer lokal för en konfirmationsfest är det viktigt att tänka på storlek, läge och de tjänster som erbjuds. Lokalen bör vara tillräckligt stor för att rymma alla gäster bekvämt och ligga på ett läge som är lättillgängligt för alla. Dessutom bör man överväga vilka extra tjänster som lokalen erbjuder, såsom catering och dekoration, för att underlätta planeringen.

...

Absolut, de flesta festlokaler och cateringtjänster kan anpassa menyn för att tillgodose olika kostbehov, inklusive allergier, vegetarianism, eller andra dietpreferenser. Det är viktigt att kommunicera dessa behov i god tid före evenemanget för att säkerställa att alla gäster kan njuta av maten.

...

För att göra konfirmationsfesten extra minnesvärd kan man överväga att införa ett tema eller några kreativa element som fotoväggar, anpassade dekorationer, eller en särskild överraskningsaktivitet för konfirmanden. Att involvera konfirmanden i planeringen kan också göra festen mer personlig och meningsfull.

...

För att säkerställa att ni får önskad lokal och datum, är det klokt att börja planeringen några månader i förväg. Detta ger er också gott om tid att boka underhållning, bestämma menyn och skicka ut inbjudningar. Tidig planering minskar stress och gör att ni kan göra justeringar längs vägen för att skapa en oförglömlig fest för konfirmanden.

...

Användning av ljusslingor, blommor, och ballonger kan omedelbart lyfta atmosfären och göra lokalen mer festlig. Att anpassa dekorationerna efter konfirmandens intressen eller ett särskilt tema kan också göra festen mer personlig. Tänk på att även små detaljer, som anpassade namnkort vid bordet eller en fotovägg där gästerna kan ta minnesvärda bilder, kan göra stor skillnad för festens atmosfär.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.