Hitta rätt plats till er företagsfest

Sök bland de bästa alternativen till firmafesten

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda arrangörer till företagsfester

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv era behov och önskemål till firmafesten

Fyll i formuläret med era förväntningar på företagsfeten. Exempelvis saker som plats, meny, drycker, underhållning och aktiviteter.

2

Vi hjälper er hitta rätt plats till företagsfesten

Vi utgår från era önskemål och tar fram de bästa alternativen för er företagsfest.

3

Ni får färdiga förslag för företagsfesten

Ta del av erbjudanden från upp till 3 olika arrangörer som kan matcha era önskemål.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om att boka företagsfest

När du planerar en företagsfest är det viktigt att tänka på flera nyckelfaktorer för att evenemanget ska bli lyckat. Bland annat är det viktigt att definiera syftet med festen och sätta en realistisk budget. Gästlistan bör planeras i förväg och en lämplig plats och datum måste väljas. Tema och dekorationer kan bidra till att skapa en festlig atmosfär, och att ordna mat och dryck som passar för alla är avgörande. Underhållning och aktiviteter kan också höja stämningen och göra festen minnesvärd. Slutligen är det viktigt att se till att alla logistiska detaljer och säkerhetsåtgärder är på plats för att säkerställa en smidig och säker fest. Genom att planera noga och ta hänsyn till dessa faktorer kan du arrangera en framgångsrik och uppskattad företagsfest.

...

Vid planeringen av en företagsfest är aktiviteterna en avgörande del av att skapa en minnesvärd och engagerande upplevelse för deltagarna. Det finns en mängd olika aktiviteter som kan passa olika typer av företagsfester och gästernas intressen.

En populär typ av aktivitet är teambuilding-aktiviteter, som främjar samarbete och kommunikation bland deltagarna samtidigt som de skapar en känsla av samhörighet och gemenskap. Det kan inkludera allt från utmanande utomhusaktiviteter som hinderbanor och teamövningar till mer kreativa inomhusaktiviteter som workshops eller gruppövningar.

Liveunderhållning är en annan vanlig inslag vid företagsfester, vilket kan inkludera allt från liveband och DJ:ar till stand-up-komiker eller andra former av scenkonst. Att ha underhållning på plats ger en festlig atmosfär och ger gästerna något att njuta av och prata om under kvällen.

Spel och tävlingar är också populära aktiviteter på företagsfester och kan inkludera allt från traditionella sällskapsspel och casino-natt till mer interaktiva spel som trivia-tävlingar eller roliga utmaningar. Att inkludera spel och tävlingar är ett utmärkt sätt att bryta isen och få gästerna att interagera och ha kul tillsammans.

Utöver dessa alternativ kan även workshops och föreläsningar vara passande för vissa företagsfester, särskilt om de är tematiska eller relaterade till företagets verksamhet eller bransch. Det kan vara allt från matlagning eller dryckesprovningar till föreläsningar om ledarskap eller branschtrender.

Sammanfattningsvis finns det en mängd olika aktiviteter att välja mellan när det gäller att planera en företagsfest, och det är viktigt att välja aktiviteter som passar för ditt specifika evenemang och gästernas intressen för att säkerställa en lyckad och minnesvärd upplevelse.

...

Övernattning erbjuder gästerna bekvämlighet och möjligheten att njuta av festen utan att behöva oroa sig för transport hem. Det skapar också en mer avslappnad atmosfär och möjlighet till ökad social interaktion.

...

När det kommer till företagsfester är mat och dryck ofta en central del av upplevelsen. De flesta arrangörer för företagsfester förstår vikten av att erbjuda högkvalitativ mat och dryck till sina gäster och inkluderar därför detta som en del av sina paket.

Att erbjuda en välsmakande och varierad meny är inte bara en gest av gästfrihet utan också ett sätt att skapa en mer minnesvärd upplevelse för deltagarna. Genom att erbjuda ett brett urval av rätter och drycker kan arrangören tillgodose olika smaker och kostpreferenser, vilket är viktigt för att alla gäster ska känna sig välkomna och nöjda.

När det gäller drycker inkluderar de flesta arrangörer vanligtvis ett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria alternativ för att tillgodose olika preferenser och behov. Det kan vara allt från välkomstdrinkar och vinpaket till en fullständig bar med ett brett utbud av cocktails, öl och andra drycker.

...

Ja, de flesta arrangörer av företagsfester erbjuder transport- och parkeringsalternativ för gästerna. Det kan inkludera allt från parkeringsplatser på plats till möjligheten att boka transportservice för att underlätta för gästerna att ta sig till och från evenemanget. Innan du bokar din företagsfest kan det vara en bra idé att fråga arrangören om vilka alternativ som finns tillgängliga för att säkerställa en smidig och bekväm ankomst för dina gäster.

...

Priset per kuvert för en företagsfest varierar beroende på flera faktorer, inklusive plats, val av meny och dryckespaket samt eventuella tilläggstjänster eller specialarrangemang. Generellt sett kan prisintervallet för en företagsfest vara från cirka 400 kr till 1500 kr per kuvert. Innan du bokar din fest är det bäst att kontakta arrangören för att få en exakt prisuppgift och diskutera vilka alternativ som passar bäst för dina behov och budget.

...

För att säkra en ideal festlokal för en firmafest, rekommenderas det att boka flera månader i förväg, särskilt inför högsäsongerna runt jul och sommar. Under dessa tider är efterfrågan på lokaler som högst, och många företag planerar sina evenemang samtidigt, vilket gör det viktigt att vara ute i god tid för att hitta den bästa möjliga platsen.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.