Hitta platsen för årets sommarfest

Få en översikt över platser för en sommarfest och se deras prispaket

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda ställen för sommarfester

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv dina önskemål för sommarfesten

Beskriv gärna dina önskemål för platsen där sommarfesten ska hållas. Det kan inkludera krav på miljön, faciliteter eller meny.

2

Vi hittar de bästa platserna för din sommarfest

Baserat på din beskrivning kommer vi att undersöka vilka platser som passar bäst för din sommarfest.

3

Du kommer att kontaktas med upp till tre erbjudanden för en sommarfest

Inom några få dagar kommer du att få upp till tre gratis och icke-bindande erbjudanden. Därefter kan du fritt bedöma om du vill acceptera något av erbjudandena.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om sommarfester

Priset för att arrangera en sommarfest kan variera mycket beroende på faktorer som antalet deltagare, val av plats, meny och underhållning. Generellt sett kan priset för en sommarfest variera från ett par hundra kronor per person till flera tusen kronor per person, beroende på omfattningen och kvaliteten på arrangemanget. Hos Evarto kan du hitta platser i olika prisklasser och med olika förplejningsalternativ, så att du kan hitta något som passar ditt budget.

...

Att välja den perfekta platsen för en sommarfest beror på evenemangets storlek, dina gästers preferenser och typen av fest du planerar. En plats med både inomhus- och utomhusalternativ är idealisk för att anpassa sig till väderförändringar. Söker du en avslappnad stämning kan en plats med tillgång till en trädgård eller strand vara perfekt. Evarto hjälper till att filtrera platser baserat på dina specifika behov för att säkerställa att du hittar den bästa platsen.

...

Många festlokaler erbjuder övernattning eller ligger nära boenden där dina gäster kan boka rum. Det är viktigt att informera om denna möjlighet i inbjudan, så att gäster som reser långväga kan planera i förväg. Evarto kan hjälpa till att identifiera platser med övernattningsmöjligheter för att underlätta för dina gäster.

...

För en sommarfest utomhus är det bäst att välja lättare rätter och fräscha drycker som kompletterar säsongen. Tänk på att inkludera ett urval av sallader, grillade rätter och frukt. Glöm inte vegetariska och veganalternativ för att tillgodose alla gästers behov. Att erbjuda ett sortiment av kylda drycker, som lemonad och isvatten, samt somriga cocktails eller alkoholfria alternativ är också viktigt.

...

De senaste trenderna för sommarfester 2024 inkluderar hållbara och miljövänliga evenemang, där allt från dekorationer till mat och dryck väljs med omsorg om miljön. En annan trend är digital integration, där evenemang kan ha en onlinekomponent för de som inte kan närvara fysiskt. Dessutom är personifierade upplevelser, som skräddarsydda mat- och dryckesmenyer baserade på gästernas preferenser, på uppgång.

...

Effektiv hantering av inbjudningar och RSVP kan göras genom digitala plattformar som ger dig möjlighet att enkelt skicka ut inbjudningar, spåra svar och kommunicera viktig information till dina gäster. Dessa verktyg kan också hjälpa dig att hantera eventuella specialkostbehov och ge uppdateringar om evenemanget.

...

Aktiviteter som passar en sommarfest inkluderar utomhusspel som kubb, boccia, eller frisbeegolf. För barn kan ansiktsmålning, skattjakter, eller vattenlekar vara populära val. Musik och dans passar alltid, och ett liveband eller en DJ kan höja stämningen ytterligare. Det är också en bra idé att ha en plan B för aktiviteter om vädret skulle vända.

...

Säkerhetsåtgärder för en sommarfest inkluderar att se till att det finns tillräckligt med solskydd och tillgång till dricksvatten för att undvika värmeslag. Kontrollera även att platsen är säker för alla åldersgrupper, särskilt om du har planerat aktiviteter nära vatten eller i skogsmiljö. Det är även klokt att ha ett första-hjälpen-kit tillgängligt och att vara medveten om närmaste sjukhus eller akutmottagning.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.