Hitta och boka en konferenslokal

Sök bland konferenslokaler till din konferens

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda konfernslokaler

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv önskemål och behov för din kommande konferens

Fyll i formuläret med dina konferensbehov exempelvis antal lokaler, eventuell övernattning, mat och dryck och andra specifika önskemål.

2

Vi undersöker möjliga konferenslokaler

Utifrån dina önskemål utvärderar vi vilka alternativ som passar bäst för din konferens.

3

Vi presenterar de bästa förslagen för konferensen

Vi kontaktar dig och presenterar erbjudanden från upp till 3 olika konferenslokaler.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om konferenslokaler

Priset för konferenslokaler i Sverige beror på flera faktorer som plats, måltider och längd. Priserna börjar vanligtvis från 200 till 400 svenska kronor per person för mer budgetvänliga paket. I detta pris ingår oftast tillgång till mötesfaciliteter och grundläggande teknisk utrustning samt eventuellt kaffe och snacks. Om du letar efter lyxigare alternativ, som inkluderar full catering, omfattande service och avancerad teknisk utrustning, kan priserna variera mellan 400 och 1000 svenska kronor per person och dag.

...

Vid planeringen av en konferens är det viktigt att överväga om gästerna kommer att behöva övernattning i anslutning till lokalerna. Särskilt för konferenser som sträcker sig över flera dagar kan det vara praktiskt att välja en plats som erbjuder boendealternativ eller som har nära tillgång till hotell och andra boendeanläggningar. Detta kan underlätta för deltagarna och bidra till en smidigare och mer bekväm upplevelse för dem.

...

För att säkerställa att du får tillgång till den önskade konferenslokalen är det viktigt att boka i förväg, särskilt om du planerar att hålla evenemanget under högsäsong eller om det är en populär plats. De mest eftertraktade konferenslokalerna tenderar att bokas upp i förväg, särskilt under sommarmånaderna och under julperioden. Genom att skicka in en förfrågan i god tid kan du öka chanserna att säkra din önskade datum och lokal.

...

När du väljer en konferenslokal är det viktigt att överväga vilka behov och mål du har för evenemanget. Ingen konferens är densamma, så det är avgörande att hitta en plats som passar bäst för din specifika situation. Överväg faktorer som lokalens storlek, utrustning, tillgänglighet och atmosfär för att säkerställa att den uppfyller dina krav och förväntningar. Om möjligt, besök lokalerna personligen eller begär virtuella rundturer för att få en bättre uppfattning om utrymmet och dess möjligheter.

...

Vid planeringen av en konferens är det viktigt att ta hänsyn till behoven och förutsättningarna för alla deltagare, inklusive eventuella särskilda krav eller begränsningar de kan ha. Det kan inkludera tillgänglighetsbehov för personer med funktionsnedsättningar, kostrestriktioner eller allergier. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer och kommunicera dem tydligt med lokalens personal kan du säkerställa att alla deltagare känner sig välkomna och bekväma under evenemanget.

...

Valet av omgivningar för konferensen kan påverka upplevelsen för deltagarna och bidra till att skapa rätt atmosfär för evenemanget. Beroende på ändamålet med konferensen och deltagarnas preferenser kan du överväga olika alternativ. Stadslokaler kan erbjuda bekvämlighet och tillgänglighet till kollektivtrafik och andra faciliteter, medan landsbygdsmiljöer kan erbjuda lugn och avkoppling samt möjligheter till utomhusaktiviteter och teambuilding-aktiviteter. Tänk på vilka typer av aktiviteter och upplevelser du vill inkludera i din konferens och välj en plats som passar bäst för dina behov och önskemål.

...

Konferenslokaler som finns tillgängliga på Evarto är vanligtvis utrustade med modern teknisk utrustning för att underlätta effektiva möten och presentationer. Det inkluderar vanligtvis projektorer, ljudsystem, mikrofoner, videokonferensutrustning och snabb och tillförlitlig Wi-Fi-anslutning. Denna utrustning är utvald för att möta de vanligaste behoven och kraven för företagsevenemang och är utformad för att vara användarvänlig och pålitlig för att säkerställa smidiga och framgångsrika konferenser och möten.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.