Boka konferenslokal i Malmö

Sök efter konferenslokaler nära Malmö och se deras faciliteter och prisalternativ.

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Konferenslokaler i Limhamn och Hyllie

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv dina önskemål för konferenslokalen i Malmö

Vänligen lämna en beskrivning av dina behov och önskemål för din konferens i Malmö. Ange gärna dina preferenser för mat och dryck, konferensens längd samt eventuella specifika krav på faciliteterna eller konferenslokalen.

2

Vi hittar de rätta konferenslokalerna i Malmö

Vi genomgår din förfrågan och kontaktar dig eventuellt ytterligare frågor. Därefter hittar vi de tre bästa erbjudandena utifrån dina preferenser.

3

Utvalda platser med konferenslokaler skickar en offert

Efter högst ett par dagar kommer du få erbjudanden för utvalda konferenslokalerna i Malmö.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om konferenslokaler i Malmö

I genomsnitt kostar det cirka 900 kr per deltagare för en heldagskonferens i Malmö. Prisnivån för konferenslokaler i Malmö varierar beroende på flera faktorer, såsom lokalernas storlek, läge, faciliteter, varaktighet och den specifika prispaketet som ingår. Generellt sett kan man förvänta sig att mindre konferenslokaler i utkanten av staden eller utanför Malmö är mer prisvänliga, medan större, mer centralt belägna lokaler med omfattande faciliteter och tjänster kommer att vara dyrare.

...

I Malmö kan konferensgäster njuta av en rad spännande aktiviteter och sevärdheter. I centrala Malmö kan konferensgäster njuta av den historiska miljön med sina kullerstensgator och mysiga restauranger med uteserveringar. Vid Lilla Torg och Davidshallstorg finns ett urval av restauranger som erbjuder olika kulinariska upplevelser. För en imponerande arkitektonisk upplevelse, missa inte Turning Torso, en ikonisk skyskrapa och ett av Malmös mest kända landmärken. Du kan även utforska stadens rika kulturarv genom att besöka konstmuseer och historiska platser. Det finns också möjlighet att shoppa på stadens många butiker och marknader eller att njuta av en dag vid havet på Ribersborg Strand. Med en perfekt blandning av kultur, historia och modernitet har Malmö något att erbjuda för alla smaker.

...

När man håller en konferens i Malmö kan önskemålen om övernattning vara mycket varierande, beroende på var i landet man kommer från. Om övernattning önskas kan det vara värt att överväga ett av de många konferenshotellen i Malmö, så att man inte förlorar tid på transport till och från konferenslokalerna. Det kan dock också vara meningsfullt att hitta några närliggande hotell med övernattningserbjudanden om man föredrar mer avslappnade omgivningar.

...

Det varierar vilken typ av förtäring man föredrar att erbjuda sina konferensdeltagare. Det kan vara i form av olika måltider, välkomstdrinkar, snacks etc. På Evarto kan du hitta skräddarsydda paket på de olika konferensplatserna. Alternativt erbjuder flera konferensplatser möjligheten att kontakta dem och så att ni tillsammans kan planera för mat och dryck.

...

Ja, på Evarto hittar du konferenslokaler i Malmö i olika storlekar som passar allt från små möten till stora konferenser och evenemang.

...

Beroende på antalet deltagare kan det finnas olika behov av konferensfaciliteter. För större konferenser kan man behöva en scen, mikrofoner och högtalare. Antalet deltagare på konferensen kommer naturligtvis också att påverka storleken på konferenslokalen. Vissa konferenslokaler är mer formella än andra, vilket också kan påverka den önskade miljön och inredningen för konferensen.

...

För att deltagarna enkelt ska kunna ta sig till konferensen är det lämpligt att hålla den i centrala Malmö, nära Malmö Centralstation eller Triangeln. Dessa områden har utmärkta transportförbindelser, inklusive bussar och tåg. Västra Hamnen är också ett attraktivt område med vacker omgivning på bekvämt avstånd från Malmö C.

Hyllie är också ett bra alternativ eftersom det är väl anslutet med både tåg och bussar, nära motorvägen för bilburna deltagare och nära Kastrup flygplats för internationella gäster.

...

Ja, det finns konferenslokaler, bland annat Västra Hamnen och Limhamn som erbjuder fantastisk utsikt över havet, vilket skapar en inspirerande miljö för möten och evenemang.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.