Hitta och boka festlokal i Malmö

Sök bland de bästa festlokalerna i Malmö

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda festlokaler i Malmö

OMDÖMEN

Vanliga frågor om festlokaler i Malmö

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om festlokaler i Malmö

När du bokar en festlokal finns det flera faktorer att ta hänsyn till. Mat och dryck, antal gäster och festens längd är några av de viktigaste faktorerna. Vanligtvis kommer det att kosta 600-1000 kr per kuvert för ett helkvälls arrangemang inklusive mat och dryck. Kontakta oss gärna, så hjälper vi dig ta fram offerter!

...

Om du arrangerar ett flerdagars evenemang eller förväntar dig många gäster som reser långväga, kan det vara en bra idé att erbjuda övernattning i samband med din tillställning. Det gör det lättare för dina gäster att delta i alla delar av ditt evenemang utan att behöva oroa sig för transport och logistik.

...

Vi rekommenderar att du bokar din festvåning i Malmö så långt i förväg som möjligt, särskilt om du har specifika datum eller krav. Att boka i förväg ger dig möjlighet att välja bland fler alternativ och säkerställa tillgänglighet för både lokaler och eventuella tilläggstjänster. Vi kan hjälpa dig att hantera bokningsprocessen och se till att allt är klart i god tid innan din fest.

...

Absolut, på Evarto-plattformen kan du använda filterfunktionen för att smidigt anpassa dina sökresultat enligt olika kriterier. Oavsett om du söker efter en intim festlokal för ett fåtal gäster eller en storslagen lokal för ett större sällskap, så kan du hitta det perfekta alternativet för dig. Använd filterna för att sortera efter pris, kapacitet, faciliteter, utrustning och mycket annat.

...

Genom Evarto kan du boka allt från exklusiva hotell till trendiga restauranger och eleganta festlokaler för din fest i Malmö. Varje typ erbjuder olika fördelar beroende på vilken typ av fest du planerar.

...

I Malmö väntar en mångfald spännande aktiviteter och sevärdheter. Stadens centrala delar bjuder på en historisk atmosfär med sina pittoreska kullerstensgator och charmiga restauranger med uteserveringar.

Ett måste för den som besöker Malmö är att beundra Turning Torso, stadens ikoniska skyskrapa och ett av dess mest berömda landmärken. För de konstintresserade erbjuder Malmö en rad konstmuseer, såsom Moderna Museet Malmö och Malmö Konsthall och för den historieintresserade finns det möjlighet att besöka historiska platser och museum, som Malmöhus Slott och Malmö Museer. 

När det gäller shopping finns det gott om butiker och marknader att utforska, från trendiga boutiquer till ett stort utbud av secondhandbutiker. För en avkopplande dag vid havet kan festdeltagarna bege sig till Ribersborg Strand och njuta av solen och havsbrisen. 

Med sin perfekta blandning av kultur, historia och modernitet har Malmö något att erbjuda för alla smaker och intressen.

...

Ja, genom Evarto kan du kontakta lokaler direkt för att få skräddarsydda offerter baserade på dina specifika önskemål och behov. Detta gör det lättare att hitta den perfekta lokalen för ditt evenemang.

...

Ja, på Evarto kan du enkelt filtrera sökresultaten för att hitta en festlokal som passar antalet gäster. Det finns många alternativ som är perfekta för mindre sällskap, inklusive mysiga restauranger och mindre festlokaler.

...

Det beror på festlokalen. Vissa lokaler tillåter att man tar med egen alkohol men de flesta har egna serveringsregler och erbjuder paket med mat och dryck. Om du letar en lokal som tillåter egen dryck kan du använda filtret "Egen mat & dryck tillåtet" när du söker här på Evarto.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.