Boka den ideala festlokalen i Trelleborg

Sök efter festlokaler i Trelleborg som passar dina behov

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda festlokaler i Trelleborg

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om festlokaler i Trelleborg

För en festlokal i Trelleborg kan priset per kuvert för ett helkvällsarrangemang, inklusive mat och dryck, uppskattas till mellan 500 kr och 1000 kr. Det exakta priset kan variera beroende på faktorer som menyns sammansättning, dryckesalternativ, och lokalens storlek, kvalitet och faciliteter. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram skräddarsydda offerter som passar dina behov!

...

Om många gäster förväntas komma långväga ifrån kan det vara en fördel att erbjuda övernattning i samband med festen. Detta gör det smidigare för gästerna att delta utan att behöva bekymra sig för transport och logistik. Många festlokaler har möjligheter till boende i närheten, vilket gör det bekvämt för gästerna att bo nära festplatsen. Att erbjuda boende kan också skapa en mer avslappnad och bekymmersfri atmosfär för gästerna, vilket kan bidra till en lyckad festupplevelse.

...

Ja, på Evarto-plattformen kan du använda filterfunktionen för att smidigt anpassa dina sökresultat enligt olika kriterier när du letar efter en festlokal att hyra i Trelleborg. Oavsett om du söker efter en intim liten festlokal för 30 gäster eller en storslagen lokal för ett större sällskap, så kan du hitta det perfekta alternativet för dig. Använd filterna för att sortera efter kapacitet, faciliteter, utrustning och mycket annat.

...

När du besöker Trelleborg finns det flera saker du inte bör missa. Utforska Trelleborgs fästning, en välbevarad vikingafästning som erbjuder spännande historiska insikter. Ta en promenad längs strandpromenaden och njut av den vackra utsikten över Östersjön. Besök också Trelleborgs museum för att lära dig mer om stadens historia och kultur. För naturälskare är Smygehuk, Sveriges sydligaste punkt, ett måste med sina pittoreska omgivningar och charmiga fiskeläge. Avsluta dagen med att utforska lokala restauranger och kaféer för att smaka på det bästa av Trelleborgs gastronomiska scen.

...

För att säkerställa att du får din önskade festlokal i Trelleborg, rekommenderar vi att boka minst 3 till 6 månader i förväg, särskilt om ditt evenemang är planerat under högsäsong som sommarmånaderna eller runt stora helger. Men kan ofta hitta lokaler även med kortare varsel, men ju tidigare du bokar, desto större är chansen att du får just den lokal och det datum du önskar.

...

Självklart! Anpassning av menyn för att passa specifika kostbehov eller smakpreferenser är ofta möjligt hos festlokaler i Trelleborg som erbjuder mat och dryck. När du anger dina önskemål kan Evarto hjälpa dig att hitta lokaler som kan skräddarsy sin meny efter dina behov, oavsett om det gäller allergivänliga alternativ, vegetariska rätter eller temabaserade menyer.

...

Absolut, de flesta festlokaler i Trelleborg kan erbjuda hjälp med både planering och dekoration. Oavsett om du har en specifik vision eller behöver inspiration, kan de hjälpa till att göra ditt evenemang unikt och minnesvärt.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.