Hitta och boka en festlokal i Skåne

Få en överblick över festlokaler i Skåne

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda festlokaler i Skåne

Festlokaler i Malmö

Festlokaler i nordvästa Skåne

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor on festlokaler i Skåne

Skåne, känt för sin mångfald av festliga platser, bjuder in till minnesvärda tillställningar i vackra omgivningar. Från historiska slott och herrgårdar till strandhotell vid havet och lantliga gårdar omgivna av naturskönhet, finns det något för alla smaker. För den som längtar efter en känsla av historia och elegans kan ett besök på ett av Skånes slott eller herrgårdar vara det ultimata valet. Dessa platser förmedlar en atmosfär av förtrollning och tradition som passar för alla typer av evenemang.

Vid Skånes kustlinje finns det många strandhotell som erbjuder spektakulära vyer och en avkopplande atmosfär för festligheter vid havet. För dem som söker en mer avslappnad och naturnära upplevelse, erbjuder områden som Österlen och Bjärehalvön lantliga gårdar och vingårdar som ger en idyllisk miljö för att fira med vänner och familj.

Slutligen, för dem som föredrar stadspulsen, erbjuder Skånes städer som Malmö, Lund och Helsingborg eleganta hotell och moderna konferensanläggningar där man kan hålla fest mitt i stadslivet. Oavsett vilken typ av plats du väljer för din fest i Skåne, kan vår plattform hjälpa dig att hitta den perfekta festlokalen och underlätta bokningsprocessen för dig.

...

Priset för att hyra en festlokal i Skåne varierar beroende på flera faktorer så som storlek, mat och dryck osv.

För fest som sträcker sig över en hel kväll, är en vanlig kostnad, inklusive mat och dryck, oftast mellan 600 och 1500 kr per person i Skåne. Vi förstår dock att varje evenemang är unikt och har olika behov. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna att ta fram skräddarsydda offerter som passar just dina specifika krav och önskemål!

...

Skåne erbjuder en mångfald av upplevelser för besökare, inklusive pittoreska landskap, historiska sevärdheter, vingårdar, kulturella evenemang och mycket mer. Utforska kustlinjen, besök charmiga städer som Malmö och Lund, eller njut av den vackra naturen i Skånes inland.

...

Ja, många festlokaler i Skåne erbjuder övernattning antingen på plats eller i närliggande hotell, vandrarhem eller pensionat. Det finns ett brett utbud av boendealternativ för att passa olika behov och budgetar.

...

För att boka en festlokal i Skåne kan du använda vår plattform för att enkelt söka och jämföra olika alternativ. När du har hittat den perfekta lokalen kan du begära en offert eller kontakta dem direkt genom vår plattform för att genomföra bokningen. Vi finns här för att hjälpa dig med hela processen och se till att ditt evenemang blir en succé!

...

Absolut! De flesta festlokalerna i Skåne erbjuder antingen färdiga paket eller skräddarsydda lösningar för att tillmötesgå dina önskemål när det gäller mat och dryck. Detta innebär att du har flexibiliteten att välja mellan olika alternativ som passar din smak och budget bäst. Oavsett om du föredrar en standardmeny eller vill skapa en helt unik matupplevelse, finns det alternativ för att göra din fest till en minnesvärd och smakfull upplevelse.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.