Hitta drömlokalen för bröllopet i Skåne

Få den bästa översikten över bröllopsplatser i Skåne med bilder och priser.

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda bröllopsplatser i Skåne

Utvalda bröllopslokaler på Österlen

Utvalda bröllopsplatser södra Skåne

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om att hålla bröllop i Skåne

Priset för ett bröllop varierar mycket beroende på ens önskemål och krav på festen. Prisnivån för en bröllopsfest ligger vanligtvis mellan ca 900 kr och 1600 kr per kuvert inklusive service, lokal och förtäring, beroende på hur exklusiv bröllopsfesten ska vara och andra faktorer som plats och festens längd.

...

Vi ser och hör om många spännande underhållningsalternativ för bröllop. Musik i form av ett liveband eller en DJ är alltid populärt. Dessutom kan ni överväga andra former av underhållning, såsom en fotohörna, tävlingar, stand-up komiker, dansshower, osv. Det är viktigt att välja underhållning som passar er personlighet och temat för ert bröllop.

...

I Skåne kan brudpar hitta unika platser att gifta sig på med en mängd olika bröllopslokaler som passar olika smaker och stilar. Här finns alternativ för alla, oavsett om ni drömmer om ett slott, en lantlig lada, ett romantiskt orangeri eller en festlokal i stan. För par som längtar efter havets närhet finns det strand- och badhotell längs Skånes kust som kan erbjuda spektakulära bröllopslokaler.

...

Om det kommer långväga gäster kan det vara bekvämt att erbjuda övernattning på bröllopsplatsen. I detta avseende kan ni överväga om ni vill täcka kostnaderna för övernattningen eller om gästerna själva ska betala. Vi upplever att ungefär hälften av gästerna väljer att acceptera erbjudandet om övernattning.

...

Vi rekommenderar att ni får en överblick över hur ni föreställer er att själva bröllopsfesten ska genomföras. På så sätt blir det lättare för er att bedöma vilka platser som bäst kan tillgodose era behov av faciliteter och utrustning. Om det handlar om ett större bröllop kan det till exempel vara relevant med AV-utrustning som högtalare och mikrofoner, så att alla gäster kan följa med i tal och andra inslag.

...

Att hitta ett slott för bröllopet i Skåne är enkelt genom Evarto. Med vårt nätverk av slott och historiska byggnader kan ni enkelt jämföra olika alternativ för att hitta den perfekta platsen som förvandlar er stora dag till en verkligt sagolik upplevelse.

...

Absolut, Skåne är känt för sina vackra kuststräckor som erbjuder en mängd bröllopslokaler med utsikt över havet. Från den charmiga Bjäre halvön, känd för sina pittoreska landskap och utsikter över Kattegatt, till Österlens betagande kuster där hav möter lantlig idyll, finns det gott om alternativ. Dessa regioner bjuder in till oförglömliga bröllopsceremonier och fester med havet som naturlig kuliss, perfekt för de som drömmer om ett strandnära bröllop.

...

Att hitta den perfekta bröllopsplatsen i Skåne kan vara enkelt genom att använda Evartos onlinebokningstjänst. Du kan filtrera sökresultaten baserat på platsens stil, kapacitet, budget och andra specifika önskemål. Evarto erbjuder en omfattande översikt över tillgängliga bröllopsplatser, från charmiga herrgårdar och slott till moderna hotell och strandnära lokaler. Det är även möjligt att läsa recensioner från tidigare bröllopspar för att få en bättre uppfattning om varje plats.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.