Hitta och boka ert bröllop i Båstad

Sök efter bröllopslokaler och boka ert drömbröllop i Båstad

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda bröllopslokaler i Båstad

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om bröllop i Båstad

I Båstad finns en mångfald av bröllopslokaler att välja mellan, inklusive pittoreska strandnära platser, eleganta hotell eller något däremellan. Det finns lokaler som erbjuder olika atmosfärer och faciliteter för att passa olika brudpar och deras unika visioner för sitt bröllop. Oavsett om man föredrar en strandvigsel, en romantisk trädgårdsceremoni, eller en fest i en elegant sal, finns det alternativ som kan tillgodose alla smaker och preferenser.

...

Priserna för bröllopslokaler i Båstad varierar beroende på flera faktorer, inklusive lokaltyp, säsong, val av meny och dryckespaket, samt eventuella tillvalstjänster som dekorationer och underhållning. Generellt sett kan priset per kuvert för bröllopslokaler i Båstad sträcka sig från cirka 800 till 1500 kronor eller mer. Det är viktigt att kontakta de olika lokalanläggningarna för att få exakta priser och att diskutera era behov och önskemål för att hitta det bästa alternativet som passar er budget och dina önskemål för er stora dag.

...

Många av bröllopslokalerna i Båstad är hotell som också erbjuder bekväma övernattningsmöjligheter på plats. Detta innebär att brudpar och deras gäster kan njuta av bekvämligheten att ha boende nära själva festlokalen. Dessa hotell erbjuder vanligtvis olika rumstyper för att passa olika behov och budgetar, och de kan också erbjuda speciella bröllopspaket som inkluderar både boende och festarrangemang. Att välja ett hotell med övernattningsmöjligheter på plats kan göra hela bröllopsupplevelsen mer bekväm och stressfri för både brudparet och deras gäster.

...

Absolut! Många bröllopslokaler i Båstad erbjuder flexibilitet när det gäller dukning och dekorationer, vilket gör det möjligt för brudparet att skapa en atmosfär som speglar deras personlighet och stil. Du kan vanligtvis arbeta tillsammans med en erfaren evenemangsplanerare eller dekoratör som kan hjälpa dig att förverkliga dina visioner och skapa den perfekta estetiken för din speciella dag. Oavsett om du föredrar en klassisk och elegant stil, en bohemisk och avslappnad atmosfär, eller något helt annat, finns det många möjligheter att anpassa dukningen och dekorationerna för att skapa en minnesvärd och vacker bröllopsmiljö.

...

Båstad är en charmig och livlig stad vid havet som erbjuder besökare en mängd olika upplevelser och aktiviteter. Förutom att njuta av den vackra kustlinjen och de pittoreska stränderna kan besökare utforska stadens kulturella och historiska sevärdheter, som Båstad Kyrka och Båstads Museum. Sportentusiaster kan glädja sig åt att spela tennis på de berömda Båstad Tennisbanor eller njuta av golf på någon av de närliggande golfbanorna. Staden erbjuder också ett brett utbud av shopping- och restaurangalternativ, där besökarna kan prova lokala delikatesser och handla unika souvenirs. Med sitt mångsidiga utbud av aktiviteter och sin pittoreska omgivning är Båstad en destination som har något att erbjuda för alla smaker och intressen.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.