Hitta och boka en bröllopslokal

Utforska möjliga bröllopslokaler till ert bröllop

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda bröllopslokaler

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om bröllopslokaler

När ni planerar att gifta er är det avgörande att bröllopslokalen motsvarar era drömmar och förväntningar. På Evarto kan ni enkelt anpassa er sökning för att endast utforska de lokaler som är ideala för bröllop. Inspireras av bildgallerierna för varje plats och visualisera hur er stora dag skulle se ut i de olika miljöerna. Detta hjälper er att hitta drömlokalen där ni kan föreställa er att säga ja till varandra och fira er kärlek.

...

Det är relevant att överväga hur ni önskar att serveringen av mat och dryck ska ske. Om ni vill ha ett stort utbud som säkerställer att det finns något för alla smaker kan buffé vara en bra lösning. Om ni däremot föredrar att undvika trafik i lokalen kan portionerade serveringar vara en bättre lösning.

...

Det kan vara en bra idé att överväga om ni vill erbjuda era gäster möjligheten att övernatta. Detta kan vara relevant om era gäster kommer långväga ifrån eller om ni vill att festen ska pågå hela natten, så att gästerna inte behöver köra hem själva. Ni kan därför med fördel överväga att hitta en plats där övernattning är möjlig på platsen eller ett lokal som ligger nära till övernattningsmöjligheter eller transportalternativ.

...

Om ni önskar underhållning i form av livemusik eller en DJ till ert bröllop, kan det vara något ni själva måste boka om ni önskar något specifikt, men ofta kan de som står för lokalen hjälpa till och föreslå samt boka underhållning. Det är därför en bra idé att diskutera med platsen hur möjligheterna ser ut för att inkludera underhållning i bröllopsfesten. Förutom musik finns det ofta även många underhållande inslag från gästerna. Därför kan det vara en bra idé att utse en toastmaster som kan ansvara för samordningen av dessa inslag under festen. Slutligen kan det vara en bra idé att överväga om ni behöver ett scenområde om det finns behov av extra uppmärksamhet på underhållningen.

...

Många föredrar att hålla sitt bröllop på sommaren eftersom man får långa, ljusa kvällar och ökar chanserna för sol och värme. Det är dock viktigt att vara ute i god tid, särskilt under månaderna juni, augusti och september, eftersom dessa är de mest populära månaderna för bröllop i Sverige. Det är också möjligt att hålla bröllopet under vintermånaderna, vilket kan vara mer budgetvänligt och det kommer att finnas fler tillgängliga lokaler eftersom antalet bröllop under dessa månader är betydligt lägre än under andra tider på året.

...

En möjlighet är att hyra en klassisk bil som en vintagebil eller en cabriolet för att göra resan från kyrkan till bröllopsfesten mer minnesvärd och elegant. Det ger paret en chans att njuta av en privat stund tillsammans medan de tar sig från ceremoniplatsen till festlokalen, och det ger också en fantastisk bakgrund för bröllopsfoton längs vägen.

För gästerna kan det vara praktiskt att ordna transportalternativ, särskilt om bröllopsfesten hålls på en annan plats än ceremonin. Det kan inkludera att arrangera bussar eller minibussar för att ta gästerna från kyrkan till festlokalen och sedan tillbaka till sina boenden eller till närmaste kollektivtrafikknutpunkt vid slutet av kvällen. Det är också viktigt att informera gästerna i förväg om eventuella parkeringsmöjligheter och alternativa transportmetoder för att göra det så enkelt som möjligt för dem att ta sig till och från evenemanget.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.