Hitta och boka festlokal

Sök bland festlokaler i ditt område

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda festlokaler

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om festlokaler

Priset för att hyra en festvåning kan variera mycket beroende på flera faktorer, såsom inkluderad måltidsservice, evenemangets längd och lokalens storlek. På hotell eller restauranger kan man ofta hyra en kvällsevenemang inklusive fullständig måltidsservice för cirka 400-1500 kronor per person. Det är dock viktigt att komma ihåg att detta endast är en ungefärlig uppskattning och priset kan variera beroende på de specifika kraven och önskemålen för evenemanget.

...

Innan du bokar en festlokal är det viktigt att undersöka möjligheterna för dekoration, eftersom det varierar från plats till plats. Vissa platser har fasta dekorationskrav medan andra ger dig frihet att dekorera enligt dina egna önskemål. Därför är det alltid viktigt att kontrollera de specifika möjligheterna på platsen innan du gör din bokning.

...

Det är viktigt att noggrant välja den rätta platsen för din festlokal. Det kan vara viktigt att överväga om platsen ska vara i stadsmiljö eller utanför med vackra omgivningar, beroende på vilket arrangemang som ska hållas. Om du planerar att hålla en stor fest kan det till exempel vara praktiskt att välja en lokal i stadens centrum så att dina gäster enkelt kan ta sig dit och hem. Använd Evarto för att hitta den perfekta festlokalen i det område du önskar.

...

När du letar efter den perfekta festlokalen är det viktigt att ta hänsyn till omgivningarna. Om arrangemanget varar i många timmar kan det vara en bra idé att välja en lokal med vackra omgivningar där gästerna kan njuta av frisk luft och sträcka på benen. Om många av dina gäster kommer att resa med kollektivtrafik kan det vara praktiskt att välja en festlokal i en större stad med bra transportförbindelser. På Evarto kan du hitta festlokaler i olika miljöer och filtrera efter plats, så att du enkelt kan hitta den perfekta platsen för ditt arrangemang.

...

Ja, det finns festvåningar och evenemangslokaler som också erbjuder övernattningsmöjligheter för gäster. Dessa platser kan vara idealiska för att arrangera fester eller evenemang som sträcker sig över flera dagar eller för gäster som reser långväga för att delta i evenemanget.

Att ha övernattningsmöjligheter på plats kan göra det bekvämare för gästerna och minimera risken för att de behöver ordna med logi på annat håll. Det kan också ge dem möjlighet att koppla av och njuta av festen utan att behöva tänka på att resa hem samma kväll.

...

På de flesta platser med festlokaler på Evarto är måltidsservice inkluderad i priset. Om du önskar ta hand om mat och dryck själv kan du hitta festlokaler utan måltidsservice på plattformen.

...

Många festlokaler och festvåningar erbjuder hjälp med att arrangera underhållning eller aktiviteter till din fest. Det kan inkludera att rekommendera lokala underhållningsföretag, hjälpa till med att boka liveband eller DJs, eller till och med erbjuda sina egna underhållningspaket. Kontakta festlokalen för att ta reda på vilka möjligheter som finns och om de kan assistera dig med att arrangera underhållning eller aktiviteter till din fest.

...

Ja, det finns festvåningar som är speciellt utformade för att rymma stora sällskap. Dessa festlokaler är ofta rymliga och kan anpassas för att passa behoven hos större grupper, vilket gör dem idealiska för att arrangera festligheter och evenemang där många människor förväntas närvara.

När man letar efter en festvåning för ett stort sällskap är det viktigt att överväga faktorer som kapacitet, layout och faciliteter. En bra festvåning för stora sällskap bör kunna erbjuda tillräckligt med utrymme för alla gäster att bekvämt röra sig och mingla, samt tillräckligt med sittplatser för måltider eller andra aktiviteter.

Det är också viktigt att kontrollera om festvåningen har tillräckligt med faciliteter och utrustning för att möta behoven hos större sällskap, till exempel ljud- och ljussystem, tillgång till kök och toaletter, samt eventuella extrautrymmen för underhållning eller avskilda områden för gästerna att koppla av i.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.