Hitta och boka konferenshotell

Sök bland konferenshotell till din konferens

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda konferenshotell

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv era önskemål för den kommande konferensen

Fyll i formuläret med alla eventuella krav och önskemål för konferensen, exempelvis antal lokaler, övernattning, aktiviteter och mat och dryck.

2

Vi söker efter passande konferenshotell som uppfyller era behov

Vi granskar möjliga konferenshotell noggrant för att hitta de som bäst passar din konferens.

3

Vi presenterar de mest lämpliga alternativen för er konferens

Vi tar kontakt med dig och erbjuder information och priser från upp till tre olika konferenshotell.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om konferenshotell

Konferenshotell erbjuder vanligtvis ett brett utbud av faciliteter för att möta konferensbehov, inklusive mötesrum, konferenssalar, avancerad teknisk utrustning, restauranger samt övernattning för konferensdeltagarna.

Utöver detta kan många hotell även erbjuda aktiviteter som teambuilding-övningar, utflykter i området, spa-behandlingar eller sportaktiviteter för att främja samarbete och avkoppling för konferensdeltagarna.

...

Med evarto kan du skapa dig en överblkick över möjliga hotell för din konferens och därefter skriva direkt till dem som verkar intressanta. Många konferenshotell har dedikerade bokningsagenter eller evenemangsteam som kan hjälpa till med att skräddarsy en konferenspaket baserat på kundens behov och önskemål. För att underlätta bokningsprocessen är det viktigt att ha klart för sig antalet deltagare, datum och tid för konferensen samt eventuella specifika krav eller önskemål som behöver beaktas.

...

Det finns flera fördelar med att hålla en konferens på ett konferenshotell. För det första erbjuder konferenshotell oftast en komplett lösning som inkluderar möteslokaler, boende, och restaurangfaciliteter på samma plats, vilket gör det bekvämt för deltagarna. Dessutom har konferenshotell ofta specialiserad personal och erfarenhet av att hantera stora och små evenemang, vilket kan bidra till en smidig och professionell konferensupplevelse. Andra fördelar inkluderar tillgång till avancerad teknisk utrustning, flexibilitet att skräddarsy konferenspaket efter behov och en möjlighet att kombinera affärsverksamhet med avkopplande aktiviteter och nöjen.

...

Ja, de flesta konferenshotell erbjuder parkeringsmöjligheter för både gäster och konferensdeltagare. Parkeringen kan vara gratis eller mot en avgift beroende på hotellets läge och faciliteter. Det är vanligt att konferenshotell har dedikerade parkeringsområden eller garage för att säkerställa bekväm och säker parkering för sina gäster. Informationen om parkeringsmöjligheter och eventuella avgifter kan vanligtvis hittas på hotellets webbplats eller genom att kontakta hotellet direkt.

...

När man väljer möteslokaler på ett konferenshotell är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer för att säkerställa att de uppfyller dina behov och önskemål. För det första bör du överväga lokaliseringen av möteslokalerna inom hotellet och deras tillgänglighet för deltagarna. Se till att möteslokalerna har tillräcklig kapacitet för antalet deltagare och att de är utrustade med den nödvändiga tekniska utrustningen för ditt evenemang, såsom projektorer, ljudsystem och trådlöst internet. Utvärdera också rummets layout och möblering för att säkerställa en bekväm och produktiv arbetsmiljö under konferensen. Slutligen är det viktigt att beakta eventuella extra tjänster eller faciliteter som kan vara tillgängliga i anslutning till möteslokalerna, såsom tillgång till pauserum, restauranger eller utomhusutrymmen för avkoppling och nätverkande.

...

Priset för att boka ett konferenshotell kan variera betydligt beroende på flera faktorer, inklusive plats, hotellets rykte, antalet deltagare, längden på konferensen, och de tillval som önskas, såsom mat, dryck, och teknisk utrustning. Generellt sett kan priserna för konferenshotell omfatta kostnaden för mötesrum, eventuell övernattning, måltider, och tillgång till faciliteter som Wi-Fi och parkering. För att ge en uppskattning kan vi anta ett genomsnittligt prisområde baserat på tidigare erfarenheter. För en tvådagarskonferens med en övernattning per person kan det genomsnittliga priset vara någonstans mellan 1500 och 3000 svenska kronor per person. Detta är dock endast en uppskattning och det faktiska priset kan variera beroende på specifika faktorer och förhandlingar med hotellet. Det är alltid rekommenderat att kontakta olika konferenshotell för att få en exakt prisuppgift baserad på dina behov och önskemål.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.