Boka konferens på hotell i Skåne

Sök bland skånska konferenshotell som passar dina önskemål

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda konferenshotell i Skåne

Utvalda konferenshotell i Malmö

Utvalda konferenshotell i nordvästra Skåne

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv dina önskemål och behov för ett konferenshotell i Skåne

Skicka in formuläret med en kort beskrivning av dina önskemål för din konferens. Det kan inkludera önskemål om antal lokaler, övernattning, förtäring under konferensen och så vidare.

2

Vi utvärderar vilka hotell som passar för din konferens i Skåne

Vi undersöker, baserat på dina önskemål, vilka konferenshotell i Skåne som bäst kan matcha dina behov.

3

Vi kontaktar dig med våra bästa bud för konferensen

Vi presenterar erbjudanden från tre utvalda konferenshotell  för din konferens. Därefter kan du själv besluta om något av erbjudandena är meningsfullt för dig att gå vidare med.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om konferenshotell i Skåne

Priserna för en konferens med övernattning i Skåne varierar beroende på faktorer som antal deltagare, val av hotell och vilka tjänster som ingår. Ett genomsnittpris inklusive övernattning på hotellet och allt som hör till med lokaler, mat och dryck osv kostar typiskt mellan 2000-3000 kronor per person.

...

I samband med en konferens i Skåne kan man boka olika typer av aktiviteter för att förbättra teamets samarbete och ha roligt. Exempel på aktiviteter inkluderar teambuilding-övningar, utomhusaktiviteter som vandring eller cykling, vinprovning, matlagningskurser och äventyrsaktiviteter som kajakpaddling, klättring med mera. Kontakta oss om du har specifika önskemål, så undersöker vi möjligheterna att tillmötesgå dem.

...

Vid ett besök i Skåne finns det en mångfald av upplevelser att utforska och njuta av. Skåne är känt för sin vackra och varierande natur, vilket gör det till en perfekt destination för friluftsentusiaster. Man kan utforska de pittoreska kuststräckorna med sina sandstränder och klippformationer, eller ge sig ut på vandring i de grönskande skogarna och vidsträckta fälten.

För den som är intresserad av historia och kultur erbjuder Skåne en rikedom av historiska platser, inklusive slott, herrgårdar och fornlämningar. Man kan besöka charmiga städer som Malmö, Lund och Ystad, där man kan upptäcka arkitektoniska pärlor, mysiga kaféer och lokala marknader.

Skåne är också känt för sin gastronomiska scen, med ett överflöd av lokala råvaror och matupplevelser. Man kan besöka gårdar och gårdar där man kan prova lokala delikatesser som ostar, charkuterier och färska grönsaker. Vinproduktionen i Skåne har också blomstrat på senare år, och besökare kan ta del av vinprovningar och rundturer på vingårdar runt om i regionen.

För den som söker avkoppling och rekreation finns det gott om möjligheter att njuta av den skånska landsbygden och kusten. Man kan ta långa promenader längs stranden, cykla genom det vackra landskapet eller koppla av på en av regionens många spa-anläggningar.

Sammanfattningsvis erbjuder Skåne en mångsidig upplevelse med något för alla smaker och intressen. Oavsett om man är ute efter äventyr, kultur, gastronomi eller avkoppling finns det gott om möjligheter att utforska och njuta av i denna vackra region.

...

Konferenshotell i Skåne kan möta dina behov genom att erbjuda moderna och välutrustade konferenslokaler som passar olika storlekar och typer av möten. De kan erbjuda flexibla paket som inkluderar mat och dryck, teknisk utrustning och eventuellt boende för deltagarna. Många konferenshotell i Skåne har också tillgång till natursköna omgivningar eller ligger nära kulturella sevärdheter, vilket kan bidra till att skapa en inspirerande och produktiv atmosfär för dina möten.

...

På konferenshotell i Skåne finns det vanligtvis en mängd faciliteter som inkluderar moderna möteslokaler med avancerad AV-utrustning, bekväma och välutrustade rum för övernattning, restauranger och barer, fitnesscenter eller träningsrum, spa- och wellnessanläggningar, simbassänger, utomhusområden för rekreation som promenader eller teambuilding, och ibland även golfbanor eller andra idrottsanläggningar.

...

Ja, konferenshotellen i Skåne är ofta mycket flexibla när det gäller mat och dryck och kan anpassa menyer efter särskilda kostbehov eller preferenser. Detta inkluderar allt från lokala specialiteter till internationella rätter, samt olika former av dietanpassningar för att säkerställa att alla deltagare får en tillfredsställande måltidsupplevelse.

...

Även om Skåne är en attraktiv destination året runt, är sommarmånaderna särskilt populära tack vare det milda klimatet och de många evenemangen som äger rum under denna period. För de som föredrar en lugnare atmosfär kan våren och hösten vara idealiska, med färre turister och ofta mer förmånliga priser på konferenspaket.

...

Det är rekommenderat att boka ett konferenshotell i Skåne minst 3-6 månader i förväg, särskilt om evenemanget planeras under högsäsong eller omfattar ett stort antal deltagare. För evenemang under lågsäsong kan det vara möjligt att boka med kortare varsel, vilket också kan innebära bättre prisalternativ.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.