Boka konferensrum

Sök och hitta konferensrum till din konferens

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda ställen med konferensrum

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Berätta för oss vad du behöver för din nästa konferens

Fyll i formuläret med dina berätta om dina önskemål, inklusive antal lokaler, eventuell övernattning, mat och dryck samt andra specifika önskemål.

2

Vi utvärderar möjliga konferenrum till din konferens

Vi tar reda på vilka konferensrum som bäst passar din konferens baserat på dina önskemål.

3

Vi presenterar de bästa förslagen för din konferens

Vi kontaktar dig och presenterar erbjudanden från upp till 3 olika konferensrum.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om konferensrum

På Evarto erbjuds ett omfattande utbud av konferensrum som kan filtreras baserat på dina specifika kriterier såsom plats, storlek, faciliteter och budget. Genom att använda vår plattform kan du enkelt hitta och jämföra olika alternativ för att välja det som bäst passar dina behov.

...

När du hyr ett konferensrum ingår vanligtvis grundläggande teknisk utrustning som projektorer, whiteboard, skärmar och ljudutrustning. Möbler såsom bord och stolar är också vanligtvis tillgängliga. Dessutom erbjuds ofta tillgång till Wi-Fi och mötesfaciliteter för att underlätta smidiga möten. Många platser erbjuder även alternativ för förtäring, inklusive kaffe- och dryckesservice samt möjligheten att beställa måltider för att hålla deltagarna nöjda och energifyllda under hela mötesdagen.

...

Ja, på Evarto kan du boka konferensrum för så kort som några timmar upp till en hel dag eller längre, beroende på tillgänglighet och dina behov. Det finns flexibla alternativ som passar olika tidslinjer för dina möten och evenemang.

...

För att säkerställa tillgänglighet och för att få det bästa alternativet rekommenderas det att boka så tidigt som möjligt. Speciellt om du har specifika datum eller krav. Populära platser kan bokas månader i förväg, så det är bäst att vara ute i god tid.

...

Vid valet av konferensrum är det viktigt att överväga flera faktorer för att säkerställa att platsen uppfyller dina behov och förväntningar. Först och främst är platsen av stor betydelse - tänk på om konferensrummet är lättillgängligt för alla deltagare och om det finns tillräckligt med parkeringsmöjligheter. Vidare är omgivningen och miljön runt konferenslokalen också viktiga. En lugn och inspirerande miljö kan bidra till att skapa en produktiv atmosfär under mötet eller konferensen. Att välja en plats som erbjuder natursköna omgivningar eller grönområden kan vara fördelaktigt för att främja kreativitet och fokuserat arbete. Dessutom kan närheten till olika aktiviteter och sevärdheter vara ett plus, särskilt om du planerar att inkludera teambuilding-aktiviteter eller sociala evenemang i samband med konferensen. Många platser erbjuder också möjligheter till utomhusaktiviteter som promenader, grupputmaningar eller sportaktiviteter för att främja teamets samarbete och välbefinnande. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du välja ett konferensrum som inte bara möter dina affärsmässiga behov utan också skapar en positiv och minnesvärd upplevelse för alla deltagare.

...

Ja, många platser erbjuder möjligheten att besöka och inspektera konferensrummet innan du gör din bokning. Det är ett utmärkt tillfälle att se rummets layout och storlek samt att ställa eventuella frågor till personalen för att säkerställa att det uppfyller dina krav och förväntningar.

...

Många konferenslokaler erbjuder möjligheter till övernattning antingen på plats eller i närliggande hotell eller boenden. Detta ger deltagarna bekvämligheten att bo i närheten av konferenslokalen, vilket kan vara särskilt praktiskt vid flerdagarskonferenser eller om evenemanget sträcker sig över flera dagar. Att ha övernattning i anslutning till konferenslokalen ger också deltagarna mer tid att fokusera på mötet utan att behöva oroa sig för långa resor till och från platsen. Vid bokning av konferensrum kan du fråga om möjligheter till övernattning och få rekommendationer för boenden i närheten.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.