Hitta konferenslokaler i Köpenhamn

Sök bland konferenslokaler i Köpenhamn till er kommande konferens

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda konferenslokaler i Köpenhamn

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv dina förväntningar inför konferensen i Köpenhamn

Ge en kort beskrivning av dina behov och önskemål för din konferens i Köpenhamn.

2

Vi hittar de bästa konferenslokalerna i Köpenhamn

Vi granskar marknaden noggrant och strävar efter att på bästa möjliga sätt uppfylla din beskrivning av din konferens.

3

De kontaktar dig med sina förslag för din konferen

De utvalda platserna med konferenslokaler skickar ett erbjudande direkt till dig via e-post. Nu kan du fritt välja om du vill gå vidare med ett av erbjudandena.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om att boka konferens i Köpenhamn

Fördelarna med att anordna en konferens i Köpenhamn är många. För det första är Köpenhamn en dynamisk och kosmopolitisk stad som lockar till sig människor från hela världen. Staden erbjuder ett brett utbud av moderna och välutrustade konferenslokaler som passar olika typer av evenemang och möten. Dessutom har Köpenhamn ett utmärkt transportnät och är lättillgängligt för både nationella och internationella deltagare.

Utöver detta är Köpenhamn känd för sin höga livskvalitet och sitt aktiva kulturliv, vilket ger deltagarna möjlighet att njuta av stadens sevärdheter, restauranger och nöjesliv under konferensen. Staden har även ett brett utbud av hotell och boendealternativ för att passa olika budgetar och behov. Slutligen kan en konferens i Köpenhamn bidra till att stärka företagets image och varumärke genom att associeras med en stad som är känd för innovation, hållbarhet och affärsmöjligheter.

...

Genomsnittspriset för konferenslokaler i Köpenhamn varierar vanligtvis beroende på flera faktorer, inklusive val av förplejning, längden på arrangemanget och platsens geografiska läge. I genomsnitt är kostnaden för att hyra en konferenslokal cirka 1100 kr per person för ett 8-timmars arrangemang, inklusive måltider och andra förnödenheter.

...

Konferensdeltagarna i Köpenhamn har en mängd fantastiska sevärdheter och aktiviteter att utforska när de inte är upptagna med konferensen. De kan till exempel besöka ikoniska turistattraktioner som Tivoli, Amalienborg slott, Nyhavn och Den Lille Havfrue. För de som är intresserade av kultur och historia finns det också ett brett utbud av museer att utforska, såsom Nationalmuseet och Statens Museum for Kunst. Köpenhamn erbjuder också fantastiska möjligheter för shopping och gastronomi med sina många trendiga butiker, köpcentrum, restauranger och kaféer som är spridda över hela staden. Dessutom finns det möjligheter till guidade turer och kryssningar för att utforska stadens charmiga kvarter och vackra kanaler. Så oavsett intresse finns det något för alla att njuta av under sin vistelse i Köpenhamn.

...

Typiskt sett bokas ett konferenslokale i Köpenhamn för en heldags- eller halvdagsperiod, vanligtvis mellan 4 till 8 timmar. För längre konferenser som inkluderar övernattning kan bokningsperioden sträcka sig över flera dagar, vanligtvis mellan 1 till 3 dagar. Det ger deltagarna möjlighet att delta i konferensaktiviteter under dagen och ha bekväm övernattning på plats under natten. Detta är vanligt förekommande för större konferenser, workshops eller seminarier där det finns behov av mer tid för interaktion och fördjupning.

...

Valet mellan att hålla en konferens i Köpenhamns innerstad eller i utkanten av staden beror på flera faktorer som budget, antal deltagare och syftet med konferensen. Innerstaden erbjuder ett centralt läge med enkel tillgång till kollektivtrafik som Köpenhamns tunnelbana, hotell och turistattraktioner, men kan vara dyrare. Utkanten kan erbjuda större och kanske billigare lokaler med bättre parkeringsmöjligheter, men deltagarna kan ha svårare att ta sig dit och därifrån.

...

När det gäller konferenslokaler kan det finnas olika faciliteter som förbättrar upplevelsen. Modern AV-utrustning, inklusive projektorer, mikrofoner och ljudsystem, är ofta grundläggande. Dessutom kan det finnas bekvämligheter som whiteboards, flipchart-tavlor och interaktiva skärmar för brainstorming och grupparbete. På Evarto kan du använda filter för att sortera dina resultat och enbart visa konferenslokaler med den utrustning du behöver för din konferens.

...

Generellt sett är våren och hösten populära tider för konferenser i Köpenhamn. Vädret är mer moderat under dessa månader, vilket gör det bekvämt för deltagarna att utforska staden. Sommaren kan också vara en bra tid, men Köpenhamn kan vara full av turister, vilket kan leda till högre hotellpriser och minskad tillgänglighet av konferenslokaler. Om målgruppen är affärspersoner kan det vara mest praktiskt att hålla konferensen under en period när det inte finns andra stora branschrelaterade evenemang.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.