Hitta och boka konferensanläggning

Sök bland konferensanläggningar och få en överblick över alternativen

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda konferensanläggningar

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv dina behov och önskemål för konferensanläggningen

Fyll i formuläret med dina krav för konferensen, t.ex. önskat antal lokaler, eventuell övernattning, mat och dryck samt andra specifika önskemål.

2

Vi söker efter passande konferensanläggningar

Vi granskar alternativen noggrant för att hitta de konferensanläggningar som bäst uppfylla önskemålen för din konferens.

3

Vi presenterar de mest lämpliga alternativen för dig att välja mellan

Vi tar kontakt med dig och erbjuder information och priser från upp till tre olika konferensanläggningar.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om konferensanläggningar

Priset för att boka en konferensanläggning beror på flera olika faktorer, inklusive anläggningens plats, faciliteter, tillgänglighet och den valda prisplanen. Kostnaden per person kan variera betydligt från anläggning till anläggning. För de flesta konferensanläggningar ligger priserna vanligtvis mellan 450 och 1800 svenska kronor per person, beroende på arrangemangets längd.

...

Många konferensanläggningar på Evarto erbjuder paketlösningar med ett fast pris per person. Dessa paket kan inkludera olika typer av mat och dryck under dagen, och vissa erbjudanden inkluderar även övernattning. Om konferensen har deltagare från utlandet eller gäster som behöver resa långt kan det vara fördelaktigt att inkludera övernattning på konferensanläggningen.

När du söker på Evarto kan välja att endast ställen med övernattning om du önskar. Du kan besöka varje konferensanläggnings sida på plattformen för att se vilka prisplaner de erbjuder. Där kan du också skriva direkt till dem om du har några frågor eller speciella önskemål.

...

På Evarto finns ett brett och varierat utbud av konferensanläggningar. Sökningen är enkel och överskådlig, och med praktiska filter kan du enkelt hitta platser med specifika egenskaper, såsom om konferensen ska inkludera mat och dryck eller övernattning. När du har hittat det perfekta konferenscentret kan du skicka en förfrågan direkt till platsen.

...

Även om man drömmer om att konferensen ska äga rum i solsken och torrt väder, kan verkligheten tyvärr vara annorlunda. Om det planeras utomhusaktiviteter under konferensen kan det vara en bra idé att sätta upp partytält eller paviljonger så att gästerna har möjlighet att söka skydd. Om konferenscentret har en övertäckt terrassmiljö kan det vara relevant att undersöka hur många gäster som får plats där. En annan lösning kan vara att informera gästerna om väderprognosen visar regn, så att de kan förbereda sig med regnkläder eller paraply.

...

De flesta konferensanläggningar på Evarto erbjuder parkering, antingen gratis eller mot en avgift. Du kan hitta specifik information om parkeringsmöjligheter och priser för den konferensanläggning du är intresserad av genom att besöka deras sida på Evarto.

...

Ta hänsyn till både möjligheter och begränsningar hos varje enskilt konferensanläggning. Om er konferensagenda inkluderar utomhusaktiviteter kan det vara värt att undersöka om anläggningen erbjuder terrasser eller tillgång till skog och natur. Om konferensdeltagarna behöver delas upp i grupper vid olika tillfällen kan det också vara fördelaktigt att välja en konferensanläggning som erbjuder bokning av flera lokaler inom samma byggnad. Dessutom är det viktigt att överväga den tekniska utrustningen i lokalerna. Se till att konferensanläggningen har tillräcklig teknisk utrustning för att möta era behov, såsom projektorer, ljudsystem, mikrofoner och tillgång till snabbt Wi-Fi. Innan du bokar, kontrollera att den tekniska utrustningen är i gott skick och att personalen kan bistå med eventuella tekniska frågor under konferensen.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.