Hitta och boka mötesrum

Sök bland alla typer av mötesrum nära dig

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda ställen med mötesrum

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv dina önskemål och behov för mötesrummet

Skicka in formuläret med en kort beskrivning av dina önskemål för ditt möte. Det kan till exempel inkludera önskemål om plats, antal lokaler, förtäring under mötet eller övernattningsmöjligheter.

2

Vi utvärderar vilka alternativ som passar för ditt möte

Vi undersöker, baserat på dina önskemål, vilka alternativ som bäst kan matcha dina behov.

3

Vi kontaktar dig med våra bästa bud på mötesrum

Vi presenterar erbjudanden från tre utvalda mötesrum för ditt möte, varpå kan du själv besluta om något av erbjudandena är meningsfullt att gå vidare med.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om mötesrum

Som minmum ingår användning av mötesrummet och grundläggande möblering. Ofta finns även tillgång till teknisk utrustning såsom projektor och whiteboard osv. och inte sällen finns möjlighet till förtäring med frukt, vatten, kaffe, lunch och så vidare. Det är en bra id

...

Evarto-plattformen erbjuder ett brett utbud av mötesrum från olika leverantörer och anläggningar för att passa olika behov och önskemål. Genom vår användarvänliga sökfunktion kan du filtrera efter storlek, plats, faciliteter och andra kriterier för att hitta det perfekta mötesrummet för ditt ändamål. När du har hittat ett lämpligt mötesrum kan du enkelt begära en offert eller skriva direkt till stället som har mötesrummet.

...

Vi på Evarto-plattformen strävar efter att erbjuda ett mångsidigt utbud av mötesrum för att möta olika behov och preferenser. Vårt nätverk av partners inkluderar allt från små och intimt inredda mötesrum till stora konferenslokaler med avancerad teknisk utrustning. Oavsett om du behöver ett rum för en liten arbetsgrupp eller en plats för en stor presentation, finns det alternativ tillgängliga för att passa dina krav.

...

Ja, många av våra partners erbjuder möjligheter till övernattning i anslutning till mötesrummen för att göra det bekvämt för dig och dina deltagare. Du kan välja att boka ett mötesrum på en anläggning som även erbjuder boendealternativ, vilket kan vara praktiskt om ditt möte sträcker sig över flera dagar eller om du har gäster som behöver övernatta.

...

Vi rekommenderar att du bokar ditt mötesrum så tidigt som möjligt för att säkerställa tillgänglighet och för att kunna planera ditt möte i förväg. Våra partners kan ha olika bokningsregler och det är därför bra att vara ute i god tid för att undvika missförstånd eller oförutsedda problem.

...

Absolut! Vi är här för att göra ditt möte så anpassat som möjligt efter dina specifika önskemål och behov. Om du har speciella krav när det gäller teknisk utrustning eller mat och dryck, tveka inte att kontakta oss så att vi kan hjälpa dig att ordna det du behöver för att göra ditt möte till en framgång.

...

När du arrangerar ett möte är det viktigt att tänka på flera faktorer för att säkerställa dess framgång. Först och främst är det avgörande att definiera tydliga mål och syften för mötet för att hålla det fokuserat och meningsfullt för deltagarna. Sedan bör du noggrant välja en lämplig plats och lokal som passar antalet deltagare och mötets behov, samtidigt som du ser till att ha tillgång till nödvändig teknisk utrustning. Att utarbeta en detaljerad agenda och planera för eventuell mat och dryck är också viktigt för att hålla deltagarna engagerade och energiska under mötet. Slutligen är det avgörande att följa upp efter mötet för att säkerställa att eventuella beslut implementeras och för att utvärdera mötets effektivitet för framtida förbättringar.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.