Hitta konferernslokaler i Hyllie

Sök bland alternativ för din konferens i Hyllie

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda konferenslokaler i Hyllie

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv dina förväntningar på konferensen i Hyllie

Fyll i formuläret och låt oss veta förväntat antal deltagare, datum och övriga krav och önskemål.

2

Vi genomgår möjliga konferenslokaler i Hyllie

Med utgångspunkt i den information vi tagit del av, utvärderar vi alternativen i Hyllie och tar fram de bästa förslagen för din konferens.

3

Få erbjudanden från tre olika konferenslokaler i Hyllie

Efter att vi har valt ut de 3 konferenslokaler som bäst passar med dina önskmål kommer de kontakta dig med offerter för konferensen.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om konferenslokaler i Hyllie

I Hyllie finns en mångfald av konferenslokaler som passar olika behov och tillställningar. Allt från moderna mötesrum med senaste tekniken för mindre grupper, till stora konferenshallar som kan hysa hundratals deltagare. Många av dessa lokaler erbjuder även flexibilitet i rumskonfigurationen för att anpassas efter specifika evenemangsbehov.

...

Priset för att hyra en konferenslokal i Hyllie varierar beroende på lokalen och omfattningen av tjänster som önskas. Generellt ingår grundläggande teknik som projektor och Wi-Fi, men mat, dryck och eventuell extra service såsom ljud- och ljusutrustning kan tillkomma. Kontakta specifika lokaler för exakta detaljer och erbjudanden.

...

Ja, för deltagare på konferenser i Hyllie finns flera bekväma övernattningsoptioner, inklusive konferenshotell där du kan både bo och delta i konferensen på samma plats. Detta erbjuder en sömlös upplevelse med minimalt behov av transport. För de som föredrar alternativ utanför konferensanläggningen finns även andra hotell i närheten, från ekonomi till lyx, som säkerställer en bekväm vistelse för alla deltagare. Dessa alternativ är idealiska för både korta och längre vistelser, med bekvämligheter och tjänster som gör din konferensupplevelse ännu mer minnesvärd och produktiv.

...

För att boka en konferenslokal i Hyllie rekommenderas att du först identifierar dina behov vad gäller storlek, tekniska förutsättningar och service. Därefter kan du enkelt söka och jämföra alternativ på Evarto, där du även kan skicka en förfrågan direkt till lokalen för att få mer information eller ett skräddarsytt erbjudande.

...

Konferenslokaler i Hyllie är ofta utrustade med modern teknik och bekvämligheter för att underlätta genomförandet av möten och evenemang. Det inkluderar ofta höghastighetsinternet, modern AV-utrustning, bekväma sittarrangemang, samt tjänster för mat och dryck för att hålla deltagarna nöjda och engagerade under evenemanget.

...

Hyllie är en dynamisk del av Malmö som erbjuder en rad aktiviteter och sevärdheter. Förutom att vara hem för några av stadens mest moderna konferenslokaler, ligger Malmö Arena och Emporia, ett av Sveriges största shoppingcenter, här. Malmö stad är känt för sin levande kulturscen, utmärkta matupplevelser och gröna parker. I närheten finns också Turning Torso, stadens ikoniska skyskrapa, och den pittoreska gamla staden. För dem som uppskattar konst och historia är Malmö Konstmuseum och Malmöhus Slott två måsten. Staden är också ett utmärkt utgångspunkt för att utforska Öresundsregionen, inklusive närliggande Köpenhamn.

...

Ja, tack vare dess centrala läge i Malmö och utmärkta kollektivtrafikförbindelser är Hyllie lättillgängligt både lokalt och från andra städer. Hyllie station är en central knutpunkt för tåg och bussar, vilket gör det enkelt för konferensdeltagare att resa till och från evenemanget.

...

De flesta konferenslokaler i Hyllie erbjuder goda parkeringsmöjligheter, antingen på plats eller i nära anslutning till lokalen. För specifika detaljer och möjligheter, rekommenderas det att kontakta lokalen direkt.

...

Många konferenslokaler i Hyllie erbjuder fullständiga tjänster för mat och dryck, från kaffe och te till fullständiga måltider och cocktailmottagningar. Detta gör planeringen enklare då allt kan hanteras genom en och samma leverantör. Det är dock viktigt att i förväg diskutera specifika önskemål och behov.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.