Hitta och boka en kick-off i Malmö

Sök bland möjliga arrangörer till er kommande kick-off i Malmö

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda ställen för kick-off i Malmö

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv era behov och önskemål för kick-offen i Malmö

Beskriv kort i formuläret vad ni söker för er kick-off. Det kan inkludera antal lokaler, behov av övernattning, måltider och drycker under evenemanget med mera.

2

Vi undersöker de bästa alternativen i Malmö för er kick-off

Utifrån era önskemål utvärderar vi möjligheterna och tar fram de bästa förslagen till er kick-off.

3

Mottag de bästa erbjudandena för er kick-off

Ni får tre utvalda erbjudanden för er kick-off, varpå ni själva kan avgöra om något förslag är värt att gå vidare med.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om att boka kick-off i Malmö

En kick-off är en sammankomst eller evenemang som syftar till att initiera eller "kickstarta" ett nytt projekt, produkt eller arbetsperiod. Det är av stor betydelse för företag då det främjar sammanhållningen inom teamet, ökar motivationen och skapar en klar riktning för det kommande arbetet.

...

Vid planering av en företagskick-off i Malmö är det nödvändigt att överväga olika aktiviteter som kan tillfredsställa konferensens syften samtidigt som de främjar sammanhållningen och motivationen inom teamet. En företagskick-off kan inkludera en rad olika moment, från givande konferenssessioner och workshops till avslappnade och underhållande festligheter.

När det handlar om konferensdelen är det klokt att inkludera inspirerande tal från ledningen, interaktiva workshops och seminarier för att utveckla färdigheter och strategier inför kommande projekt. Det är också avgörande att skapa utrymme för diskussion och samarbete för att stärka sammanhållningen och samarbetet inom teamet.

När det kommer till festdelen av kick-offen är det viktigt att överväga olika aktiviteter som kan passa teamets intressen och behov. Det kan vara allt från avslappnade mingel och middagar till mer aktiva och roliga aktiviteter såsom bowling eller quizkvällar. Att inkludera en fest ger deltagarna en möjlighet att koppla av och ha roligt tillsammans utanför arbetsmiljön, vilket stärker teamkänslan och ökar motivationen inför framtida utmaningar.

Genom att kombinera både konferens och fest i företagskick-offen i Malmö kan man skapa en balanserad och givande upplevelse för alla deltagare, där både professionell utveckling och teambuilding står i fokus. Vid bokningen är det viktigt att noggrant överväga vilka aktiviteter som bäst passar företagets behov och mål.

...

Malmö, en pulserande stad i södra Sverige, lockar besökare från när och fjärran med sin mångfald och sin rika historia. Staden är en smältdegel av kulturer och erbjuder något för alla. Från de historiska kvarteren i Gamla Staden till det moderna landmärket Turning Torso, Malmö kombinerar charmigt det gamla med det nya. En promenad längs Ribersborgsstranden bjuder på frisk havsluft och vacker utsikt över Öresund, medan ett besök på Malmöhus Slott tar dig tillbaka i tiden till medeltiden. Möllevångstorget är hjärtat av stadens mångkulturella känsla, där dofter från världens alla hörn fyller luften och färgstarka marknadsstånd lockar med spännande smaker. För konstälskare erbjuder Moderna Museet Malmö en fascinerande upplevelse av modern och samtida konst. Oavsett om du är ute efter att utforska stadens rika historia, njuta av dess kulinariska scener eller bara slappna av och ta in atmosfären, har Malmö något för dig. Utforska stadens charm och upptäck allt den har att erbjuda. Välkommen till Malmö - staden där tradition möter innovation och kultur flödar genom dess gator.

...

Det rekommenderas att boka din kick-off i Malmö så långt i förväg som möjligt för att säkerställa tillgänglighet och för att få de bästa möjliga alternativen när det gäller lokaler och aktiviteter. Generellt sett bör du sträva efter att boka minst några veckor i förväg för att ha tillräckligt med tid att planera och organisera evenemanget. Det är särskilt viktigt att vara ute i god tid om du planerar att ha din kick-off under en period med hög efterfrågan, som till exempel under semestertider eller under populära evenemang i staden. Genom att boka i förväg kan du också ha möjlighet att förhandla fram bättre priser och villkor med leverantörer och anläggningar.

...

I Malmö finns en mångfald av ställen som är idealiska för att arrangera en kick-off för ditt företag. Här finns allt från moderna konferenscenter och hotell med konferensfaciliteter till charmiga eventlokaler och restauranger. Oavsett om du föredrar en formell konferensmiljö, en avslappnad atmosfär eller något däremellan, finns det alternativ som passar just dina behov. Genom att välja en lämplig plats för din kick-off kan du skapa en inspirerande och produktiv miljö för ditt team att samarbeta och utvecklas i.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.