Boka företagsevent i Skåne

Sök bland arrangörer och lokaler till företagsevent i Skåne

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda ställen till företagsevent i Skåne

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Delge dina önskemål för företagseventet i Skåne

Fyll i formuläret och berätta om dina behov och förväntningar för ditt företagsevent i Skåne. Ange antal deltagare, eventuella önskemål om aktiviteter, övernattning och mer.

2

Vi matchar de bästa alternativen för ditt företagsevent

Baserat på dina specifikationer och önskemål, utvärderar vi de mest passande alternativen för företagsevent i Skåne.

3

Få skräddarsydda erbjudanden för ditt företagsevent i Skåne

Ta emot tre offerter från olika arrangörer i Skåne. Jämför alternativen och välj det som bäst passar dina behov och önskemål.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om företagsevent i Skåne

Ja, många platser som erbjuder företagsevent i Skåne tillhandahåller även möjligheter till övernattning. Detta gör det möjligt för deltagarna att njuta av en komplett och bekväm upplevelse utan att behöva oroa sig för transport efter evenemanget. Oavsett om det är ett mindre möte eller en större konferens kan arrangörerna hjälpa till att ordna övernattning på plats eller närliggande boenden för att passa gästernas behov och preferenser. Att ha möjligheten till övernattning kan också skapa en mer avslappnad och social atmosfär under företagsevenemanget och ge deltagarna möjlighet att interagera och nätverka utan tidspress.

...

I Skåne finns en mångfald av alternativ för att arrangera företagsevenemang, oavsett om det är fester, aktiviteter, konferenser eller möten. Från charmiga lokaler med vidsträckt utsikt över det skånska landskapet till moderna konferensanläggningar med alla tänkbara bekvämligheter. Många platser erbjuder skräddarsydda paket med olika aktiviteter och måltidsalternativ för att passa just dina företagsbehov och önskemål.

Med Evarto's plattform kan du enkelt söka bland alla möjliga alternativ för företagsevenemang i Skåne. Dessutom kan du direkt kontakta arrangörerna för att få mer information om deras tjänster och möjligheter, vilket hjälper dig att planera och genomföra ditt företagsevenemang på bästa möjliga sätt i Skåne.

...

I Skåne finns det många företagsaktiviteter att välja mellan för att göra ert företagsevenemang både minnesvärt och givande. Ni kan välja mellan teambuilding-aktiviteter som främjar samarbete och teamkänsla, kreativa workshops där deltagarna får utforska sin kreativa sida, eller utbildningsseminarier som ger värdefull kunskap och insikt. För de som föredrar utomhusaktiviteter erbjuder Skånes vackra natur en rad möjligheter för friluftsaktiviteter som vandring, cykling och utforskning av nationalparker. För en mer avslappnad stämning kan ni också ordna turneringar och tävlingar som engagerar och underhåller deltagarna. Oavsett vilken typ av aktivitet ni väljer kommer det att bidra till att stärka banden inom företaget och skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för alla inblandade.

...

För att säkerställa att ditt företagsevenemang blir framgångsrikt är det viktigt att lägga tid och energi på planering och förberedelser. För det första är det viktigt att tydligt definiera målen och syftet med evenemanget. Därefter kan du skapa en detaljerad plan som inkluderar allt från val av plats och datum till aktiviteter, mat och logistik.

Att kommunicera tydligt och regelbundet med alla involverade parter är också avgörande för att säkerställa att alla är på samma sida och att alla detaljer tas om hand. Det är också viktigt att ta hänsyn till deltagarnas behov och önskemål för att skapa en meningsfull och engagerande upplevelse för dem.

Under själva evenemanget är det viktigt att vara närvarande och tillgänglig för deltagarna för att säkerställa att allt går smidigt och att eventuella problem kan lösas snabbt. Efter evenemanget är det också viktigt att utvärdera resultatet och ta lärdom av erfarenheten för att förbättra framtida evenemang.

...

När gästerna besöker Skåne för ett företagsevent bör de uppleva den rika kulturen och mångfalden som regionen har att erbjuda. Från de böljande kullarna i Österlen till de historiska slotten och gårdarna längs vägen, Skåne erbjuder en unik atmosfär som inspirerar till både arbete och nöje.

Under en paus från företagsevenemanget kan gästerna njuta av provsmakning av lokala delikatesser på någon av de pittoreska marknaderna, eller utforska regionens konstgallerier och museer för en dos av kreativ inspiration. För de som är mer äventyrliga kan en cykeltur genom de vackra landskapen eller en båttur längs kusten vara en minnesvärd upplevelse.

Skåne är också känt för sin gastronomi, så gästerna bör inte missa att njuta av en måltid baserad på lokala råvaror och traditionella recept. Och för de som vill koppla av och njuta av naturen finns det gott om grönområden och stränder där man kan ta en lugn promenad eller bara koppla av.

Sammanfattningsvis bör gästerna uppleva den charmiga atmosfären, den rika kulturen och de fantastiska naturupplevelserna som Skåne har att erbjuda under sitt företagsevenemang.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.