Boka julbord med övernattning i Skåne 2024

Sök och hitta ett ställe i Skåne för julbord med övernattning

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda ställen som erbjuder julbord med övernattning i Skåne

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskiv era önskemål för julbordet i Skåne

Fyll i formuläret och låt oss veta vad ni har för förväntningar till julbordet. Det kan exempelvis vara antal gäster och övernattande, plats, önskemål till mat osv.

2

Vi undersöker möjliga arrangörer som har övernattningsmöjligheter

Vi genomgår alla möjliga alternativ till er julfest och väljer ut de som bäst passar med era behov och önskemål.

3

Ni får tre bud från arrangörer till ert julbord i Skåne med övernattning

Ni får ta del av offerter från de ställen som bäst kan matcha era förväntningar.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågot om julbord med övernattning i Skåne

Att ha övernattningsmöjligheter i anslutning till julfesten erbjuder flera fördelar. För det första kan det minska stressen för gästerna, särskilt om festen pågår sent på kvällen och de inte behöver stressa för att hinna med sista tåget eller bussen hem. Det ger dem också möjlighet att njuta fullt ut av festen och inte behöva oroa sig för att transportera sig hem efteråt. Dessutom kan det skapa en mer avslappnad och festlig atmosfär när gästerna vet att de har möjlighet att stanna kvar och fortsätta umgås med vänner och kollegor även efter festens slut. Slutligen kan det också vara praktiskt för dem som reser långväga för att delta i festen, vilket gör det bekvämare och mer bekvämt för dem att delta och njuta av firandet.

...

Priset för en julfest med julbord och övernattning kan variera beroende på faktorer som plats, val av meny, faciliteter och eventuella extra tillägg. Generellt sett kan priset per person för en sådan paket vara mellan 1000 och 2500 kronor eller mer. Det är viktigt att kontakta arrangören för exakta priser och för att få en offert baserad på specifika önskemål och behov.

...

Det finns flera platser i Skåne där man kan arrangera ett julbord med övernattning. Några populära destinationer inkluderar Malmö, Helsingborg, Lund, Ystad och Kristianstad. Dessa städer erbjuder ett brett utbud av hotell, konferensanläggningar och restauranger som ofta arrangerar julfester med möjlighet till övernattning. Förutom de centrala städerna i Skåne finns det möjligheter att arrangera julbord med övernattning i olika regioner runt om i länet. Platser som Österlen, Bjärehalvön, Kullahalvön och Söderslätt erbjuder också olika alternativ för julfester med övernattning. Dessa områden präglas av vacker natur, kustlandskap och charmiga byar, vilket skapar en unik och minnesvärd miljö för julfirandet.

...

Ja, många arrangörer av julfester med övernattning i Skåne erbjuder möjligheten att skräddarsy festen med speciella aktiviteter eller tillval. Det kan inkludera allt från underhållning som live-musik eller dansuppvisningar till tematiska dekorationer och specialanpassade menyer. Genom att kommunicera dina önskemål och behov med arrangören kan du skapa en unik och minnesvärd julfestupplevelse för dig och dina gäster.

...

Ett typiskt julbord i Skåne inkluderar vanligtvis klassiska svenska rätter såsom gravad lax, sill i olika smaker, köttbullar, prinskorv, revbensspjäll, Janssons frestelse och olika sorters julskinka. Dessutom kan lokala specialiteter från Skåne vara en del av julbordet, såsom rökt lax från regionens kust, Skånsk senap, ostar från lokala mejerier och traditionella söta bakverk som saffransbröd och pepparkakor. Att inkludera dessa lokala smaker kan ge en extra dimension till julbordet och låta gästerna uppleva det bästa av Skånsk matkultur.

...

Det är vanligtvis en bra idé att boka julbord i god tid, särskilt om du planerar att hålla festen på ett populärt ställe eller om du har ett stort antal gäster. Eftersom julen är en högsäsong för restauranger och evenemangslokaler kan platserna fyllas upp snabbt, särskilt under helgerna. Generellt sett rekommenderas det att boka julbord minst några månader i förväg för att säkerställa tillgänglighet och för att få de bästa möjliga alternativen när det gäller datum och platser. Om du har specifika krav eller önskemål för festen kan det vara ännu klokare att boka ännu tidigare för att säkerställa att dina behov kan tillgodoses. Ju tidigare du bokar, desto större chans att säkra din plats och planera festen i detalj utan stress.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.