Hitta och boka en möteslokal

Sök bland ett stort urval av möteslokaler

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda möteslokaler

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv dina förväntningar på möteslokalen

Skicka in formuläret med en beskrivning av önskemålen för mötet. Det kan exempelvis inkludera plats, antal lokaler, hjälpmedel i lokalerna eller övernattningsmöjligheter.

2

Vi utvärderar vilka möteslokaler som passar bäst

Baserat på dina önskemål tar vi reda på vilka möteslokaler som bäst kan matcha behoven för mötet.

3

Vi kontaktar dig med våra bästa bud på mötelokaler

Vi presenterar offerter från utvalda möteslokaler, varpå kan du själv besluta om du vill gå vidare med något av erbjudandena.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om att boka möteslokaler

När det gäller att organisera ett möte är det viktigt att ta hänsyn till flera aspekter för att säkerställa dess framgång. Först och främst är det nödvändigt att klargöra syftet och målen med mötet för att hålla det fokuserat och meningsfullt för deltagarna. Sedan är det viktigt att välja en lämplig plats och lokal som passar både antalet deltagare och mötets ändamål. Att ha tillgång till rätt teknisk utrustning är också av stor betydelse för att mötet ska kunna genomföras smidigt. En noggrant utarbetad agenda hjälper till att hålla mötet strukturerat och produktivt, medan planering av mat och dryck bidrar till en bekväm och energifylld atmosfär under mötet. Efter mötet är det viktigt att följa upp för att säkerställa att beslut implementeras och för att utvärdera mötets effektivitet för framtida förbättringar.

...

Absolut, du kan göra specialförfrågningar för ditt möte, oavsett om det gäller teknisk utrustning, speciella serveringsbehov eller andra önskemål. När du bokar eller planerar ditt möte kan du kommunicera dina specifika behov och önskemål till arrangören eller platsen där mötet ska äga rum. De kommer att göra sitt bästa för att tillmötesgå dina önskemål och se till att ditt möte blir så framgångsrikt som möjligt.

...

Det finns en rad olika typer av möteslokaler att välja mellan, var och en med sina egna unika egenskaper och fördelar. Konferenslokaler är vanligtvis stora och rymliga och passar bra för stora presentationer, seminarier och konferenser. Styrelserum är mindre och mer intimt, perfekt för mindre möten eller styrelsemöten där diskussion och beslut behöver fattas. Utsiktspunkter erbjuder en naturskön miljö med panoramautsikt, vilket ger en inspirerande atmosfär för möten och evenemang. Kreativa utrymmen är utformade för att främja kreativitet och innovation, utrustade med allt från whiteboards till projektionsutrustning för att underlätta brainstorming och samarbete. Virtuella mötesrum är digitala plattformar som möjliggör möten och samarbete på distans, med verktyg för video- och ljudkonferenser samt delning av dokument och presentationer. Oavsett vilken typ av möte eller evenemang du planerar finns det en lämplig möteslokal för att möta dina behov och önskemål.

...

När du bokar en möteslokal ingår vanligtvis tillgång till själva mötesrummet under den angivna tiden. Du kan förvänta dig grundläggande möblering och utrustning såsom bord, stolar och presentationsteknik. Dessutom är Wi-Fi eller internetanslutning vanligtvis tillgängligt för deltagarna. Ofta ingår också förtäring som kaffe, vatten och frukt, och ibland kan även fikapaus eller lunch ingå. Möjligheten att anpassa rummets layout eller konfiguration efter dina behov kan också erbjudas, liksom tillgång till faciliteter som toaletter och pausrum. För att vara säker på vad som ingår och eventuella tillval eller extra kostnader är det viktigt att kontrollera med arrangören eller platsen när du bokar.

...

De flesta platser som du kan hitta på Evarto erbjuder möteslokaler i olika storlekar, vilket gör det möjligt för dig att hitta den perfekta platsen för ditt evenemang, oavsett om det är en mindre sammankomst eller en stor konferens. Det breda utbudet av möteslokaler gör att du kan välja en plats som passar dina specifika behov när det gäller kapacitet, faciliteter och budget. Oavsett om du behöver ett intimt styrelserum eller en rymlig konferenssal, kan du hitta det på Evarto.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.