Boka företagsevent i Lund

Sök bland ställen och arrangörer av företagsevent i Lund

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda ställen för företagsevent i Lund

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Beskriv era önskemål för det kommande företagseventet i Lund.

Fyll i formulärer och låt oss veta era behov och önskemål för företagseventet. Det kan exempelvis vara antal gäster, typ av lokaler eller aktiviteter, om ni önskar förtäring och logi osv.

2

Vi undersöker de bästa alternativen för ert företagsevent Lund

Vi utgår från era specifikationer och undersöker vilka möjligheter i Lund som passar bäst för ert företagsevent.

3

Ni tar emot tre förslag på företagseventet

Ni får ta del av 3 offerter från olika ställen Lund varpå ni själva avgör om något förslag är värt att gå vidare med.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om företagsevent i Lund

I Lund finns det en mängd olika företagsevent som kan arrangeras för att passa olika behov och mål. Bland de vanligaste alternativen återfinns konferenser och möten, teambuildingaktiviteter, workshops och seminarier, företagsfester och middagar samt olika typer av företagsutbildningar och föreläsningar. Beroende på företagets mål och önskemål kan eventen skräddarsys för att främja teamkänslan, öka produktiviteten, främja innovation eller helt enkelt för att belöna och motivera medarbetarna. Med många möjligheter att välja mellan är det enkelt att hitta det perfekta företagseventet i Lund som passar just era behov och önskemål.

...

Ja, det finns flera ställen i Lund som erbjuder övernattning i samband med företagsevent. Många hotell och konferensanläggningar har både möteslokaler och boendealternativ för deltagarna. Dessa platser kan erbjuda bekväma och praktiska lösningar för företagsevent som sträcker sig över flera dagar, vilket gör det möjligt för deltagarna att delta i evenemanget utan att behöva oroa sig för att hitta boende på annan plats. Att kombinera möjligheten till övernattning med företagseventet kan bidra till en smidig och effektiv upplevelse för alla involverade.

...

Vid planering av ett företagsevent i Lund finns det en mängd olika aktiviteter som kan inkluderas för att skapa en givande och minnesvärd upplevelse för deltagarna. Beroende på företagets mål och deltagarnas intressen kan aktiviteterna variera. Några exempel på aktiviteter som kan vara lämpliga att inkludera är teambuildingövningar, workshops och seminarier för professionell utveckling, föreläsningar och tal från ledningen, sport- och friskvårdsaktiviteter, kulturella utflykter och sightseeingturer i Lund och dess omgivningar, samt avslappnade sociala aktiviteter som middagar, mingel och nätverksevenemang. Genom att skapa en varierad och engagerande programagenda kan företagseventet bidra till att stärka teamet, främja lärande och samarbete, och öka motivationen hos deltagarna.

...

Ja, i Lund finns det flera lokaler och faciliteter som är lämpliga för stora företagsevent. Bland alternativen finns konferenscenter, hotell, möteslokaler, och eventlokaler som är utrustade för att rymma stora grupper. Dessa platser kan erbjuda olika typer av utrymmen och faciliteter för konferenser, seminarier, workshops, och andra företagsevenemang. Många av dessa platser har också möjligheter till anpassning efter evenemangets behov och kan tillhandahålla teknisk utrustning, cateringtjänster, och andra tjänster som behövs för att arrangera ett lyckat företagsevent för en stor grupp. Att boka en sådan lokal i Lund kan vara ett utmärkt alternativ för företag som planerar att hålla större evenemang.

...

Lund, beläget i södra Sverige, är en historisk stad som stoltserar med sitt anrika universitet, Lund University, som grundades redan år 1666. Staden har en enastående kulturarv med många historiska byggnader och monument, däribland den magnifika Lundadomen – en av de äldsta och största i landet. Utöver detta erbjuder Lund ett blomstrande kulturliv med teatrar, konserter och konstutställningar som lockar både lokalbefolkning och besökare.

En annan aspekt av Lunds rika historia är dess roll under medeltiden då staden var en av de mest betydelsefulla i Norden, känd för handel och utbildning. Den berömde arkitekten Christopher Polhem som en gång studerade vid Lunds universitet, har lämnat ett bestående arv genom sina banbrytande bidrag inom teknik och uppfinningar. Lund är också känt för sin grönska och vackra parker, såsom Botaniska trädgården och Stadsparken, som erbjuder perfekta platser för avkoppling och rekreation. Som en pulserande studentstad är Lund fylld med restauranger, caféer och nöjesställen som tilltalar både lokalbefolkning och besökare.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.