Hitta och boka festlokal i Lund

Utforska och jämför festlokaler i Lund

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda festlokaler i Lund

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om festlokaler i Lund

När du planerar att boka en festlokal finns det flera viktiga faktorer att överväga. Lokalens storlek, mat och dryck, antalet gäster och festens varaktighet är några av de centrala aspekterna att ta hänsyn till. Vanligtvis kan kostnaden för ett helkvällsarrangemang i Lund, inklusive mat och dryck, variera mellan 600 och 1000 kr per person. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna att ta fram skräddarsydda offerter!

...

I Lund finns det en mängd olika upplevelser att utforska för besökare. Staden är känd för sin rika historia och arkitektur, vilket gör det till en fantastisk destination för sightseeing. Besökare kan utforska Lund Domkyrka, en imponerande katedral med en fascinerande arkitektur. För den som är intresserad av konst och kultur finns det flera museer att besöka, inklusive Kulturen, som erbjuder en unik inblick i stadens historia och kultur. För de som föredrar utomhusaktiviteter finns det vackra parker och trädgårdar att utforska, såsom Botaniska trädgården och Stadsparken. Dessutom finns det ett livligt restaurang- och caféliv där besökare kan njuta av lokala delikatesser och internationella rätter. Slutligen erbjuder stadens puls livliga marknader och evenemang året runt, vilket ger besökarna en smak av Lund's dynamiska atmosfär.

...

Ja, på Evarto-plattformen kan du anpassa dina sökkriterier för att hitta den perfekta festlokalen för din tillställning i Lund. Genom att använda våra filter kan du specificera dina önskemål och krav, såsom antal gäster, önskad plats, tillgängliga faciliteter och så vidare. Detta gör det enkelt att hyra en festlokal som passar just dina behov och önskemål.

...

Det är en god idé att erbjuda möjligheten till övernattning i samband med festen, speciellt om det kommer långväga gäster som kan behöva bo på plats. Att erbjuda övernattning gör det bekvämt för gästerna och eliminerar behovet av att oroa sig för transport och logistik efter festen. Det är ett sätt att underlätta för gästerna att delta fullt ut i alla delar av evenemanget.

...

Du kan i de flesta fall anpassa din festlokal med specifika dekorationer eller teman för att skapa den önskade atmosfären för din fest. Det är vanligtvis en god idé att först diskutera dina idéer och behov med arrangören för att se till att dekorationerna eller teman passar in i lokalens riktlinjer och regler. Många festlokaler erbjuder flexibilitet när det gäller dekorering och kan till och med erbjuda tilläggstjänster som hjälp med att ställa upp och ta ner dekorationer för att säkerställa en smidig och bekymmersfri festupplevelse.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.