Hitta och boka en festlokal i Ystad

Sök bland möjliga alternativ för festlokaler i Ystad

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda festlokaler i eller nära Ystad

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om att boka festlokal i Ystad

Priserna för att boka en festlokal i Ystad varierar beroende på flera faktorer, inklusive platsens popularitet, storlek på lokalen, tjänster som erbjuds, och evenemangets specifikationer. Vanligtvis kan kostnaden för ett helkvällsarrangemang i Ystad, inklusive mat och dryck, ligga mellan 600 och 1000 kr per person. För exakta priser och detaljer är det bäst att kontakta den specifika festlokalen eller evenemangsarrangören för att få en skräddarsydd offert som passar dina behov och budget.

...

Absolut, många festlokaler i Ystad tillåter kunder att anpassa lokalen med specifika dekorationer eller teman för att skapa en unik och minnesvärd atmosfär för sitt evenemang. Det är viktigt att först diskutera eventuella regler eller begränsningar med platsens personal för att säkerställa att dina önskemål kan tillgodoses.

...

Ystad erbjuder ett brett utbud av aktiviteter och sevärdheter för besökare att utforska under sin vistelse. Det inkluderar historiska platser som Ystad Gamla Kyrka och Ystad Djurpark för en dag med kulturella utflykter och familjeroligt. Dessutom finns det möjligheter till avkoppling på de vackra stränderna, shopping i stadens butiker, samt många restauranger och kaféer som serverar lokala delikatesser och internationella rätter. Med sitt varierade utbud av aktiviteter kan Ystad tillfredsställa alla besökares intressen och behov.

...

Ystad är en stad med en rik historia och vackra omgivningar, vilket ger en charmig atmosfär för evenemang. Dessutom finns det ett brett utbud av festlokaler att välja mellan, från historiska slott och herrgårdar till moderna evenemangslokaler. Besökare kan njuta av stadens kultur och historia samtidigt som de firar speciella tillfällen.

...

Ja, många festlokaler i Ystad erbjuder även övernattningsmöjligheter. Att ha möjlighet till övernattning i anslutning till festlokalen kan vara fördelaktigt av flera skäl. Först och främst kan det ge gästerna en bekväm och säker plats att tillbringa natten efter festen, vilket eliminerar behovet av att resa långa sträckor hemåt efter att ha haft roligt och kanske konsumerat alkohol. Dessutom kan övernattningstillfällen möjliggöra en längre och mer avslappnad fest utan att behöva oroa sig för att tiden för resor ska begränsa festandet. Det kan också ge värdarna och gästerna möjlighet att njuta av mer tid tillsammans och skapa minnen som sträcker sig över hela festhelgen. När du säker på Evart okan du filtrera och endast visa festlokaler som har övernattningsmöjligheter om så önskas.

...

I Ystad finns ett varierat utbud av evenemangslokaler som passar olika typer av evenemang och budgetar. Det inkluderar eleganta hotellrum, unika restauranger med lokala rätter och atmosfär, historiska platser som slott och herrgårdar med charm och karaktär, samt moderna evenemangslokaler med avancerad teknik och bekvämligheter.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.