Hitta och boka en festlokal i Helsingborg

Utforska möjliga festlokaler i Helsingborg

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda festlokaler i Helsingborg med omnejd

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om festlokaler i Helsingborg

När du väljer en festlokal är det viktigt att tänka på flera faktorer. Mat och dryck, antal gäster och längden på festen är några av de viktigaste aspekterna att överväga. En vanlig kostnad för ett helkvällsarrangemang i Helsingborg, inklusive mat och dryck, ligger vanligtvis mellan 600 och 1000 kr per person. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram skräddarsydda offerter som passar dina behov!

...

Om du förväntar dig många gäster som kommer långväga ifrån kan det vara en bra idé att erbjuda boende i samband med din fest. Det gör det lättare för dina gäster att delta utan att de behöver oroa sig för transport och logistik. Många ställen har övernattningsmöjligheter i anslutning till festlokalen.

...

När du besöker Helsingborg finns det många platser och sevärdheter. En av stadens mest ikoniska platser är Kärnan, det medeltida fortet som erbjuder en spektakulär utsikt över staden och Öresund. Att promenera genom stadens historiska centrum med sina pittoreska gränder och torg är också en oförglömlig upplevelse.

Sofiero slott och slottsträdgård är en annan pärla i Helsingborg. Här kan du vandra bland blommande trädgårdar och njuta av den vackra omgivningen. För en avkopplande dag i naturen är Pålsjö skog ett utmärkt val, med sina grönskande skogar och lugna vandringsleder.

Dunkers kulturhus är ett måste för konst- och kulturälskare, med sina spännande utställningar och evenemang. På Gustav Adolfs torg kan du beundra stadens vackra arkitektur och njuta av atmosfären på de mysiga kaféerna och restaurangerna.

Slutligen får du inte missa att ta en färja över till Helsingör i Danmark och besöka det imponerande Kronborgs slott. En resa över Öresund ger dig en unik möjlighet att upptäcka två vackra städer på en och samma dag.

...

Absolut, på Evarto-plattformen kan du använda filterfunktionen för att smidigt anpassa dina sökresultat enligt olika kriterier. Oavsett om du söker efter en intim festlokal för 30 gäster eller en storslagen lokal för ett större sällskap, så kan du hitta det perfekta alternativet för dig. Använd filterna för att sortera efter pris, kapacitet, faciliteter, utrustning och mycket annat.

...

I Helsingborg finns en mängd olika festlokaler att hyra, vilket gör det enkelt att hitta en lokal som passar för olika typer av evenemang och tillställningar. Här finns historiska byggnader och slott som ger en unik atmosfär och elegans till ditt evenemang, moderna konferensanläggningar utrustade med avancerad teknik för företagsevenemang, strandnära platser som erbjuder spektakulära vyer och en avslappnad atmosfär, restauranger och festlokaler med olika atmosfärer och menyer samt evenemangslokaler i stadsmiljö för en elegant och central upplevelse. Oavsett dina önskemål finns det många alternativ att välja mellan för att skapa det perfekta evenemanget för dig och dina gäster.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.