Boka ett företagsevent i Helsingborg

Sök bland lokaler och arrangörer för företagsevent i Helsingborg

Låt oss hitta , som matchar dina önskemål

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Populära ställen för företagsevent i Helsingborgsområdet

tre erbjudanden illustration
Få hjälp att hitta de 3 bästa erbjudandena
1

Berätta om era förväntningar till företagseventet i Helsingborg

Skicka in formuläret och inkludera exempelvis önskemål om plats, lokaler, aktiviteter och meny.

2

Vi undersöker möjligheterna för företagseventet

Vi undersöker med utgångpunkt i era önskemål för företagseventet vilka alternativ som bäst kan matcha era behov i Helsingborg.

3

Ni får de bästa förslagen för ert företagsevent

Ni får ta del av erbjudanden från 3 olika arrangörer varpå ni själva kan välja om ni vill gå vidare med något.

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om företagsevent i Helsingborg

I Helsingborg finns en mängd alternativ för att boka företagsevenemang, oavsett om det är fester, aktiviteter, konferenser eller möten. Från pittoreska lokaler med utsikt över Öresund till moderna konferensanläggningar med alla bekvämligheter. Många platser erbjuder också skräddarsydda paket med olika aktiviteter och måltidsalternativ för att passa just dina behov och önskemål. Med Evartos platform kan du enkelt söka bland möjliga alternativ och även kontakta arrangörerna direkt för att få reda på mer om deras tjänster och möjligheter för att planera ditt företagsevenemang i Helsingborg på bästa sätt.

...

Om du planerar ett företagsevent i Helsingborg och funderar på om det är nödvändigt att erbjuda övernattning till dina gäster, beror det på syftet med din händelse och de aktiviteter du planerar att genomföra. Om det är en fest som pågår till sent på natten eller om dina gäster kommer långväga ifrån kan övernattning vara en värdefull tillägg till din företagshändelse. Det kan hjälpa dina gäster att känna sig mer avslappnade och närvarande, när de vet att deras övernattning är arrangerad. Men om din händelse är en dagsaktivitet eller om gästerna kommer från närområdet är det troligen inte nödvändigt att erbjuda övernattning.

...

För att säkerställa en lyckad företagsevent i Helsingborg är det avgörande att definiera specifika mål och utarbeta en detaljerad plan. Valet av den optimala platsen och faciliteterna, samt effektiv kommunikation med deltagarna, är också viktiga faktorer. Dessutom är det viktigt att skapa en balans mellan arbetsrelaterade aktiviteter och underhållning. Slutligen är det viktigt att ha en reservplan redo för eventuella oförutsedda omständigheter.

...

Om ni avslutar dagen med en gemensam middag kan det vara en bra idé att välja ett annorlunda och nytänkande tillvägagångssätt för att göra er middag unik. En möjlighet skulle kunna vara att välja social dining, där dina deltagare inte väljer från en meny. Istället serveras förbestämda tallrikar med mat som dina gäster kan smaka på. Fördelarna med social dining är att dina gäster får möjlighet att uppleva en mer intim och mysig middag.

...

Ett eventbyrå erbjuder ett antal tjänster som är utformade för att hjälpa planerarna med koordinering och genomförande av företagsevenemanget. Detta kan inkludera rådgivning, logistik, förplejning/catering, bokning och städning. Många eventbyråer erbjuder även att planera hela evenemanget med allt inkluderat. Det är dock viktigt att samarbeta nära med eventbyrån för att säkerställa att syftet och visionen överensstämmer med dina önskemål.

...

Ett företagsevenemang kan bestå av många olika typer av aktiviteter för deltagarna. Några vanliga företagsaktiviteter inkluderar teambuilding, konferenser, produktlanseringar, festliga tillställningar, utomhusaktiviteter eller fokus på kulturella aktiviteter. Genom att använda olika företagsaktiviteter som inte används i vardagen kan man öka gästernas fokus och relationer till varandra. I Köpenhamn finns det otaliga möjligheter, man kan till exempel delta i gin- eller ölprovning, målarkurser eller matlagningskurser.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.