Hitta och boka bröllopslokal i Lund

Sök och få en översikt över bröllopslokaler i Lund

Sök bland ställen till ditt event

Gratis och utan förpliktelser

92 % får svar inom en timme

Garanterat bästa pris

Utvalda bröllopslokaler i Lund

OMDÖMEN

Erfarenheter från de som
har bokat med oss

statens museum for kunst lokale

Jag hittade flera jättevackra platser, som jag aldrig hade hört talas om, och jag fick erbjudanden från dem redan samma dag.

Patrick Vestergaard

Hittade konferenslokaler på Evarto

moellerup gods område

Fantastisk upplevelse! Allt var perfekt för vårt bröllop. Vi hade aldrig hittat stället om vi inte hade använt Evarto i vår sökning.

Lene och Rasmus

Hittade bröllopslokal på Evarto

vega bordopsætning

Bra service hela vägen! Evarto hjälpte oss att hitta alternativ till vårt julbord, då alla ställen vi själva hade kontaktat var fullbokade.

Charlotte Frimann

Hittade lokal till företagets julfest på Evarto

1/3 omdömen

De senaste bokningarna

Det var över 20 000 bokningar på Evarto i 2023

Smygehus Havsbad
Smygehus HavsbadSmygehamn
Bokade via Evarto

Charlotte Rasmussen bookede til Företagsfest

40 personer
Med övernattning
Spa & swimmingpool
Utsikt över vatten
Utmaningarnas Hus
Utmaningarnas HusMalmö
Bokade via Evarto

Novo Nordisk bookede til 2-dagars evenemang

600 personer
Skräddarsydd förtäring
Aktiviteter & teambuilding
lokalen Samhörigheten
Best Western Malmö Arena Hotel
Best Western Malmö Arena HotelMalmö
Bokade via Evarto

Tina Demant bookede til Konferens

95 personer
Med övernattning
Hörsal
Terrassområde
Aktiviteter och teambuilding
Kullagårdens Wärdshus
Kullagårdens WärdshusMölle
Bokade via Evarto

Petra Gergely bookede til Bröllop

38 personer
14 x övernattning
Bröllopspaket 2

Vanliga frågor om att boka bröllopslokal i Lund

Lund är en mångfacetterad stad med en fascinerande historia och en unik atmosfär som ger en perfekt inramning för ett minnesvärt bröllop. Förutom att vara känt för sitt anrika universitet och sin rika kultur, erbjuder Lund en mångfald av vackra platser för bröllopsceremonier och mottagningar. Från pittoreska kyrkor och historiska slott till moderna hotell och eleganta festlokaler finns det något för alla smaker och preferenser. Stadens charmiga arkitektur och grönskande parker ger en romantisk kuliss för brudparet att skapa sina drömbröllop. Dessutom har Lund ett utmärkt utbud av professionella bröllopsleverantörer, inklusive florister, fotografer, och cateringföretag, vilket gör det enkelt att planera och genomföra varje detalj av den stora dagen. Med sin centrala belägenhet och goda kommunikationsmöjligheter är Lund också lättillgängligt för både lokalbor och gäster som reser från andra delar av landet eller utomlands. Så oavsett om du drömmer om en traditionell kyrklig vigsel, en romantisk utomhusceremoni eller en elegant bankett, så finns det alla möjligheter att förverkliga dina bröllopsdrömmar i den vackra staden Lund.

...

Ja, många bröllopslokaler i Lund erbjuder möjligheten till övernattning för brudparet och deras gäster. Detta kan vara särskilt bekvämt för gäster som reser långväga eller för brudparet själva som vill förlänga festligheterna över flera dagar.

...

När du bokar en bröllopslokal i Lund har du en mängd olika alternativ för dukning och dekorationer att välja mellan för att skapa den perfekta atmosfären för din speciella dag. Många bröllopslokaler erbjuder flexibla paket eller skräddarsydda lösningar som inkluderar dukning, dekorationer och blomsterarrangemang för att passa din personliga stil och tema för bröllopet.

...

Ja, många bröllopslokaler i Lund kan erbjuda olika former av underhållningstjänster för ditt bröllop. Det inkluderar ofta DJ eller liveband men det kan även vara alternativ underhållning så som dansgrupper, magiker eller andra underhållningsalternativ för att skapa en minnesvärd och festlig atmosfär.

...

Kostnaden för att arrangera ett bröllop i Lund kan variera beroende på en rad faktorer, inklusive antalet gäster, val av bröllopslokal, typ av mat och dryck, samt eventuella extra tillval som dekorationer, underhållning och bröllopsplanerare. Generellt sett kan priset per kuvert för ett bröllop i Lund variera från cirka 800 till 1500 kronor eller mer, beroende på vilka tjänster och faciliteter som ingår i paketet. Det är viktigt att noggrant överväga din budget och dina prioriteringar när du planerar ditt bröllop och att diskutera detta med dina valda leverantörer för att hitta de bästa alternativen som passar din budget och dina önskemål. Att planera i förväg och vara tydlig med dina förväntningar kan hjälpa till att säkerställa att du får den bästa möjliga upplevelsen till det pris som passar din ekonomi.

...

Se vår video

Vi hjälper dig både på jobbet och privat

Endast 30 sek

4.9 på Google

4.8 på TrustPilot

Inspiration

Få inspiration till ditt nästa evenemang

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.