-------
Datum
gäster

Fritiden Hotell & Kongress

En konferensupplevelse utöver det vanliga

1-250 gästerSittande

Aaron

Eventansvarig

Ring 070 433 02 39 Och få hjälp med din bokning

På Fritiden Hotell är värdskapet för möten och konferenser en professionell och effektiv upplevelse från början till slut. Hotellets moderna faciliteter och dedikerade personal är utformade för att tillgodose behoven hos företag och organisationer som söker en plats att hålla produktiva och välorganiserade evenemang.

Lokalerna på Fritiden Hotell är särskilt utformade för att skapa rätt atmosfär för möten och konferenser. Oavsett om det är en mindre affärsträff eller en större konferens kan hotellet rymma evenemang av alla storlekar. De tekniska faciliteterna är toppmoderna, med allt från AV-utrustning till snabb internetanslutning, vilket säkerställer att presentationer och kommunikation flyter smidigt.

Personalen på Fritiden Hotell är dedikerad till att se till att varje möte eller konferens genomförs professionellt och effektivt. Från planeringsfasen till genomförandet av evenemanget är personalen tillgänglig för att tillgodose alla önskemål och säkerställa att alla detaljer tas om hand. Detta ger värdarna möjlighet att fokusera på innehållet i mötet eller konferensen, med vetskap om att allt praktiskt är i goda händer.

Mat och dryck är också en viktig del av mötesupplevelsen på Fritiden Hotell. Med en mängd alternativ, från enkla förfriskningar till kompletta förplejningspaket, kan gästerna förvänta sig läckra och välsmakande alternativ som ger dem energi att fokusera och prestera på topp.

3 olika

Prispaket

 • Dagkonferens

  från 665 kr per kuvert

 • Konferensdygn

  från 2.495 kr per kuvert

 • 1 1/2 konferensdygn

  2.745 kr per kuvert

7 olika

Lokaler

Faciliteter

 1. Enkelrum4
 2. Dubbelrum67

3 olika

Aktiviteter och teambuilding

Relevanta platser i närheten

Transportmöjligheter och parkering
Tågstation: Ystad station
400 m

Plats

Österleden 19, 271 42 Ystad, Sverige

Ingen bindning eller betalning

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.