-------
Datum
gäster

Best Western Malmö Arena Hotel

Förstklassiga mötes- och konferensfaciliteter

1-350 gästerSittande

Konferensservice

Bokning av event och konferens

Ring 070 433 02 39 Och få hjälp med din bokning

Att hålla möten och konferenser på hotellet är en förstklassig upplevelse som kombinerar bekvämlighet, komfort och moderna faciliteter. Hotellet, strategiskt beläget i Hyllie, Malmö, erbjuder en idealisk miljö för både små och stora evenemang.

När du anländer till hotellet välkomnas du av vänlig och professionell service som genast ser till att du och dina gäster känner er välkomna. Hotellets moderna och stilfulla inredning skapar en behaglig atmosfär som är perfekt för arbete och nätverkande.

Mötesrummen är välutrustade och rymliga, vilket gör dem lämpliga för olika typer av evenemang, från konferenser och seminarier till styrelsemöten och workshops. Det finns också flera olika grupprum tillgängliga för användning under möten och konferenser. Teknologin är av högsta klass med avancerad audiovisuell utrustning och pålitlig internetanslutning som säkerställer att din presentation eller videokonferens går smidigt.

Hotellets skickliga kockar och konditor skapar ett brett utbud av läckra rätter som kan anpassas efter dina behov. Oavsett om det är en hälsosam lunchbuffé eller en elegant middag kan de tillgodose dina önskemål och se till att dina gäster blir bortskämda med kulinariska upplevelser. Ni kommer även att kunna njuta av en god kaffe och hembakade godsaker.

Efter en produktiv dag med möten och diskussioner kan dina gäster koppla av i de bekväma rum och sviter som hotellet erbjuder. Rummen är moderna och välutrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för att säkerställa en god natts sömn.

1 olika

Prispaket

  • Dagkonferens

    Kontakta för pris

    Minimum 20 gäster

11 olika

Lokaler

Faciliteter

  1. Dubbelrum395

3 olika

Aktiviteter och teambuilding

Relevanta platser i närheten

Aktiviteter och sevärdheter
Malmö Arena Koncerter, Events og Ishockey. Hjemmehold Malmø
50 m
Transportmöjligheter och parkering
Tågstation: I Hyllie
150 m

Plats

Hyllie Boulevard 12, 215 32 Malmö, Sverige

Ingen bindning eller betalning

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.