-------
Datum
gäster

Clarion Hotel Malmö Live

Exklusivt hotell och konferensanläggning i centrala Malmö

2-1500 gästerSittande

Sales Team Skåne

Sales Department

Ring 070 433 02 39 Och få hjälp med din bokning

Clarion Hotel Malmö Live är Malmös ledande lokal och mötesplats, belägen precis i stadens centrum. Med vår enorma kongressal och 22 olika konferens- och mötesrum finns det gott om alternativ att välja mellan när du arrangerar ditt evenemang hos oss.

Med en höjd på 85 meter är Clarion Hotel Malmö Live imponerande både utifrån och inifrån. Vi ligger precis bredvid centralstationen, så du kommer inte ha några problem att hitta oss, oavsett varifrån du kommer. Vi är bara några steg från Lilla Torg där du hittar butiker, restauranger och barer som håller dig underhållen under pauserna i din konferensschema.

Vår kongressal med 1500 sittplatser är det största rummet av sitt slag i Malmö, men vi har också 22 mötesrum i varierande storlekar, så oavsett karaktären på ditt evenemang kan vi hitta en lösning som passar dina specifika behov. Vi ligger också precis bredvid Malmö Live Konserthus, och tillsammans utgör de två lokalerna ett pulserande centrum för näringsliv, underhållning och kultur i hjärtat av staden.

När arbetsdagen är över kan du träna i fitnesscentret, njuta av drycker och något att äta i vår spektakulära restaurang och sky-bar, eller bara utforska omgivningen. Med Malmöhus Slott inom gångavstånd och Köpenhamn mindre än en timme bort, är du bortskämd med valmöjligheter när du bor hos oss.

24 olika

Lokaler

Faciliteter

  1. Dubbelrum444

Se 360° visning

Relevanta platser i närheten

Aktiviteter och sevärdheter
Malmö Museum
1.1 km
Malmö Opera
2.1 km
Transportmöjligheter och parkering
Tågstation: Malmö Centralstation
500 m
Flygplats: Copenhagen Airport
30.2 km
Tågstation: Köpenhamn H
42.9 km

Plats

Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö, Sverige

Ingen bindning eller betalning

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.