-------
Datum
gäster

Hotel Skansen

Vackra lokaler på 4-stjärnigt hotell

1-500 gästerSittande vid servering

Helle Fromberg Hammarström

Sales Manager

Ring 070 433 02 39 Och få hjälp med din bokning

Om det är något vi kan göra, så är det att arrangera en fest. Du kan tryggt överlåta allt till oss när det är dags att fira en festlig tillställning med familj och vänner.

När man bjuder in gäster tar man också ansvar för att de trivs så länge de är under ens tak. En klok fransman uttalade dessa ord för många år sedan - men det är ord som vi fortfarande lever efter. De vackra lokalerna med utsikt över Båstad, havet och tennisbanan ger dig och dina gäster precis den stämning ni önskar. Vi hjälper er att skapa rätt atmosfär där mat, dryck, musik, service och dekorationer går upp i en högre enhet. Kvalitet och en personlig touch präglar varje liten detalj när vi arrangerar er fest.

Bröllop i Båstad

Kanske väljer ni att gifta er i en av Båstads stämningsfulla kyrkor, i Norrvikens vackra park eller på stranden utanför Hotel Skansen. Se fram emot festen i kongresshallens vackra sal. Er aperitif kan ni avnjuta på terrassen med en underbar utsikt över havet.

Våra lokaler är flexibla och kan enkelt anpassas efter era önskemål. När festen är över behöver ni inte tänka på taxiresor eller vem som ska köra hem. På hotellet finns plats för er alla, från enkelrum till stora lägenheter.

Brudparet brukar vara glada för våra sviter med ovalt badkar och en historisk atmosfär. Dagen efter väntar en härlig frukost med familj och vänner på Restaurang Sand.

Fokus på hållbarhet

Vi arbetar aktivt och systematiskt enligt miljöcertifieringen Svanens kriterier för att minska hotellets förbrukning av naturresurser och optimera verksamheten. Exempel på områden som vi särskilt fokuserar på är energiförbrukning, CO2-utsläpp, vattenförbrukning, användning av engångsartiklar, förebyggande av matsvinn, avfallssortering, andel av ekologisk mat och dryck samt användning av miljömärkta produkter och tjänster.

4 olika

Prispaket

 • Bröllopspaket 1

  från 1.800 kr per kuvert

 • Bröllopspaket 2

  från 2.100 kr per kuvert

 • Bröllopspaket 3

  från 2.300 kr per kuvert

 • Bröllopspaket med övernattning

  från 2.700 kr per kuvert

4 olika

Lokaler

Faciliteter

 1. Dubbelrum172

11 olika

Aktiviteter och teambuilding

Relevanta platser i närheten

Aktiviteter och sevärdheter
Båstad pir
450 m
Norrviken
3 km
Birgit Nilsson Museum
5.3 km
Transportmöjligheter och parkering
Tågstation: Båstad St.
4.9 km
Flygplats: Ängelholm-Helsingborg Lufthavn
21.1 km
Flygplats: Halmstad City Airport
40.3 km
Flygplats: Københavns Lufthavn
109 km

Plats

Kyrkogatan 2, 269 33 Båstad, Sverige

Ingen bindning eller betalning

Jag hjälper dig gärna att hitta rätt ställe för ditt event.

Peter Brinch JohansenCustomer success manager

Börja din sökning och hitta den perfekta platsen för ditt nästa evenemang.